Domček Fun Farm Starplast s plotom a strechou na jednej strane od 24 mes

Popis produktu

Starplast detský domček Fun Farm s plotom je krásny domček pre deti od 2 rokov. Na stenách detského domčeka sa nachádzajú krásne dekorácie malých záhradkárov, ktorí sa starajú o svoju záhradku. Na zadnom okne domčeka pre deti sú otvárateľné okenice. Dvierka majú poštovú schránku a pri dvierkach je vstup pre malého psíka. Domček má na jednej strane vybudovaný krásny, žltý plot z dosiek, ktorý je celý zastrešený šikmou strechou, čím vzniká pri domčeku malá terasa. V tomto priestore si deti môžu urobiť piknik s priateľmi alebo si zahrať obľúbené hry s priateľmi. Hra v detskom domčeku rozvíja u detí komunikačné schopnosti, a pomocou hier napodobňujú dospelých.

Podnetné prostredie domčeka podporuje deti v rozvoji slovnej zásoby. Detský domček je na rozdiel od drevených domčekov krásne farebný, čo podporuje u detí fantáziu, hravosť a prebúdzajú v deťoch predstavivosť a scénky z rozprávok. Veselý domček Fun Farm s plotom má pôdorys 118*146 cm a výšku 127 cm a poskytuje dostatok priestoru pre hru aj viacerých detí. Je vyrobený z odolných a pevných plastov, ktoré vám poslúžia dlhé roky a zabezpečujú stabilitu a bezpečnosť detského domčeka. Veselé farebné prevedenie žltej, zelenej a červenej farby perfektne zapadne do vašej záhrady či na dvor.

Do detského domčeka sa pohodlne vojde i viac detí, takže je vhodný pre súrodencov či pre deti, ktoré rady trávia čas na záhrade s kamarátmi. Detský domček sa montuje a demontuje jednoduchým spôsobom a preto pokiaľ ho už nebudú deti používať, rozložený nezaberá veľa miesta. Tento detský záhradný domček vyčarí úsmev na tvári každého dieťaťa. Detský domček Starplast bude mať úspech nielen u vašich detí, ale i u ich kamarátov. Je to krásny doplnok na dvor či záhradu. Starplast je popredný izraelský výrobca detských hračiek z plastu.

 

 

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 24 mesiacov
Rozmery118*146*127 cm
Celková výška127 cm
Rozmery balenia130*109*14 cm
Balenie v kartóne A/NÁno
Farbazelená
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.