Domček Country Square Starplast s motýľom od 24 mes

Popis produktu

Detský domček Country Square s otáčavým motýlikom na streche od výrobcu detských hračiek Starplast má štvorcový pôdorys s rozmermi 108*108 cm. Výška detského domčeka je 152 cm až po motýlika. Jeho výhodou je jeho skladnosť. Je ľahko zložiteľný a neskôr ľahko rozložiteľný. Steny domčeka sú zdobené reliéfom kameňa a plotu, stromu a lístia. Vďaka svojmu príťažlivému dizajnu a sa perfektne hodí do vašej záhrady či na dvor. 

Vaše deti budú milovať hru v detskom domčeku. Má veľké vzdušné priestranné okná, vďaka čomu je domček svetlý a plný sviežeho vzduchu. Dvere majú poštovú schránku s obrázkom listu. Detský domček Starplast je vhodný pre deti od 2 rokov. Je prevedený v krásnych pastelových farbách zelenej, žltej, červenej a modrej farby. Hra v detskom domčeku deti neomrzí ani dlhé roky, a stane sa súčasťou ich detstva. Hra v detskom domčeku rozvíja u detí komunikačné schopnosti, a pomocou hier napodobňujú dospelých. Podnetné prostredie domčeka podporuje deti v rozvoji slovnej zásoby.

Detský domček je na rozdiel od drevených domčekov krásne farebný, čo podporuje u detí fantáziu, hravosť a prebúdzajú v deťoch predstavivosť a scénky z rozprávok.  Detský domček Starplast bude mať úspech nielen u vašich detí ale i u ich kamarátov. Je to krásny doplnok na dvor či záhradu. Vlastný domček je splneným snom pre všetky deti. Vekovo je vhodný pre všetky deti od 2 rokov. Záhradný domček sa montuje a demontuje jednoduchým spôsobom a preto pokiaľ ho už nebudú deti používať, rozložený nezaberá veľa miesta. Tento detský záhradný domček vyčarí úsmev na tvári každého dieťaťa.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 24 mesiacov
Rozmery108*108*152 cm
Celková výška152 cm
Rozmery balenia106,5*104,5*13 cm
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.