Popis produktu

BIG Maxi bager je krásna a kvalitná hračka pre deti. Detský pracovný voz gumené kolesá, vďaka ktorým dieťa pri hre nepoškriabe podlahu. Bager pre deti v krásnom žltom prevedení je vyrobený z kvalitného plastu v Nemecku. Robustné pracovné auto je vybavené sedačkou s nosnosťou až 50 kg, na ktorej dieťa pohodlne sedí. Pomocou kľuky dieťa ovláda pohyb ramena s lyžicou s veľkým objemom. Detské pracovné auto je skvelou hračkou pre deti od troch rokov, neobsahuje malé časti a je určené pre hru vnútri i vonku. Tento bager s pohyblivou nakladacou lyžicou rozvíja detskú predstavivosť, motorické zručnosti a logické myslenie.

Dieťa sa dokáže hrou s pracovným autom zabaviť na dlhé hodiny. Hračka nemá ostré hrany, takže dieťa si pri hre neublíži. Detský bager je dlhý až 73 cm a pri sedení sa dieťa môže otáčať ľubovoľne do všetkých smerov. Nemecký výrobca BIG myslel aj na praktickú stránku hračky a v prípade znečistenia ju môžete veľmi jednoducho umyť pod tečúcou vodou, aby sa dieťa mohlo ďalej hrať s čistou hračkou. Detský maxi bager BIG je chránený UV stabilizátormi, takže hračka rokmi nestratí na kráse farieb, ani keď sa bude používať vonku v pieskovisku. Výrobky BIG sú testované v nezávislých ústavoch a podčiarkujú kvalitu produktov. Značka BIG poskytuje na výrobky záruku až 3 roky.

Maxi bager BIG je testovaný nemeckým kontrolným orgánom TÜV Rheinland v súlade s prísnymi bezpečnostnými normami GS. Nemecká značka BIG je výrobca špičkových hračiek, ktoré získavajú ocenenia na medzinárodnej úrovni. Logo značky BIG je byvol, ktorý prezentuje silu, odolnosť a robustnosť - presne to sú charakteristické prvky tejto značky. Značka BIG si zakladá na bezpečnosti svojich produktov, použité materiály sú nie len kvalitné ale aj zdravotne neškodné. Nezameniteľný dizajn, moderné výrobné postupy a hračky, ktoré spĺňajú požiadavky detí - to je značka BIG.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 3 rokov
PôvodNemecko
Rozmery73*32*30 cm
Celková výška30 cm
Rozmery balenia75*33*63 cm
Celková dĺžka73 cm
UV filterÁno
Balenie v kartóne A/NÁno
Hmotnosť3,1 kg
Nosnosť50 kg
Farbažltá
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.