Autoservis s náradím Autá Ice Smoby s autíčkom McQueen v kufríku

Popis produktu

Smoby súprava Cars Ice je úžasná multifunkčná hračka s rozprávkovým motívom, ktorá je vhodná pre chlapcov od 3 rokov. Chlapčenská hračka v sebe zahŕňa pracovné náradie, automobilové diely, rozoberateľné auto McQueen z rozprávky Autá. Celá táto pracovná sada pre chlapcov je zabalená v kufríku, ktorý je zároveň autoservis pre McQueena. Kufrík teda poslúži na prenos, uskladnenie a uloženie pracovného náradia a po rozobratí je súčasťou hier s autíčkom. Táto fantastická hračka poskytuje malým chlapcom – opravárom a závodníkom mnoho možností na hru, nikdy sa s ňou nebudú nudiť. Jedinečný dizajn a žiarivá červená farba autíčka sú zárukou, že jej neodolá žiadny malý chlapec.

Hra s autíčkami je veľmi obľúbená medzi najmenšími chlapcami už desiatky rokov. Poznajú ju naši ockovia, dedkovia aj pradedovia. Malí chlapci sa radi hrajú na preteky, naháňačky alebo záchranné akcie so svojimi dopravnými prostriedkami. Cítia sa pri tom ako veľkí dospelí, ktorí šoférujú svoje autá do práce. Keď si svoje auto môžu naviac aj opravovať v autoservise, hra je ešte zábavnejšia. Takáto hra však nie je len zábavná, ale je aj užitočná pre rozvoj dieťaťa. Je veľmi dôležité viesť najmenšie deti k tomu, aby sa hrali na povolania dospelých. Deti naberajú istý pocit zodpovednosti za vlastné konanie, rozvíja sa aj ich tvorivosť, kreativita a fantázia. Manipuláciou s autíčkami rozvíja jemná motorika a pohybové zručnosti detí, tiež logické myslenie.

Smoby je renomovaný francúzsky výrobca kvalitných plastových hračiek pre deti. Plast na hračkách Smoby je pevný, odolný, no zároveň jemný a hladký k detským rúčkam, zamatový na dotyk. Všetky detské hračky majú oblé hrany, aby vaše deti boli počas veselých hier v bezpečí a chránené pred zraneniami. Farby na plastových hračkách Smoby podnecujú a rozvíjajú detskú predstavivosť a fantáziu. Upútajú každé najmenšie dieťatko, je to skvelý darček pre malých chlapcov. Proces výroby hračiek Smoby je prísne kontrolovaný, hračky spĺňajú aj tie najvyššie bezpečnostné kritériá. Smoby je zárukou francúzskej kvality, originálnych dizajnov a jedinečných produktov, ktoré vynikajú na európskom trhu.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 3 rokov
PôvodFrancúzsko
Rozmery27*12*16 cm
Rozmery balenia26*12*15 cm
Hmotnosť0,63 kg
Farbačervená
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.