Akordeón Confetti Acordion Janod s realistickým zvukom od 3 rokov

Popis produktu

Janod detský akordeón Confetti Acordion je nádherný hudobný nástroj vhodný pre deti od 3 do 8 rokov. Rozmery akordeónu pre deti sú 17*10*18,5 cm, má veselú červenú farbu. Na akordeóne je 7 zvukových kláves, 2 klávesy na zmenu tóniny a tretie tlačidlo slúži na sfúknutie roztiahnutého akordeónu (bez vydania zvuku). Tento hudobný nástroj vo veľkej miere vplýva na rozvoj hudobného cítenia a zmyslu pre rytmus najmenších hudobníkov, okrem toho je zárukou veľkej zábavy pre celú rodinu. Detský akordeón vplýva na rozvoj kreativity, fantázie a predstavivosti. Deti si pri vystupovaní pred blízkymi budujú sebavedomie a odvahu. Detský hudobný nástroj je nadčasová hračka, je vyrobený z kvalitných materiálov a zdravotne neškodných a odolných farieb. Jedinečný dizajn, farebné prevedenie a realistické zvuky akordeónu Janod vám zaručia, že mu neodolá žiadny malý hudobník alebo hudobníčka.

Všetky hračky Janod majú vzdelávací charakter, pretože vo veľkej miere prispievajú k mentálnemu a fyzickému rozvoju dieťaťa. Manipuláciou s hračkami Jadno sa rozvíja jemná detská motorika, skúmaním povrchov sa posilňuje hmatová citlivosť. Hudobné nástroje Janod naviac prispievajú k rozvoju hudobného sluchu a hudobného talentu vašich ratolestí, nie sú to len obyčajné hračky. Zaobstarajte tento krásny hudobný nástroj svojim ratolestiam a rozvíjajte ich umelecký talent. Hračky a doplnky Janod majú dlhoročnú tradíciu, pričom sa pri výrobe využívajú moderné technológie a sú splnené požiadavky súčasných detí, ale aj rodičov.

Janod je renomovaná francúzska spoločnosť zaoberajúca sa vývojom prvotriednych hračiek pre deti, ktoré sú jednak zábavné a hravé a jednak rozvíjajú inteligenciu detí, majú veselé farby a hebký povrch. Hračky pre deti Janod spĺňajú tie najprísnejšie bezpečnostné predpisy, preto si môžete byť istí, že deti sa hrajú a zabávajú v úplne bezpečnej atmosfére. Okrem maximálnej bezpečnosti sú hračky Janod charakterizované aj atraktívnym prevedením a deťom po celom svete prinášajú veľa zábavy už dlhé roky. Kvalitu tejto francúzskej značky dokazujú aj viaceré medzinárodné ocenenia: PAL Awards, za hračky podporujúce rozvoj reči a zlatá priečka v Best Toy Award v Oppenheim Toy Portfolio Award, kde o víťazovi rozhodujú rodičia, pedagógovia a deti.

Vlastnosti           

  • detský akordeón
  • rozmery  17*10*18,5 cm
  • 7 zvukových kláves na jednej strane, 2 tlačidlá na zmenu tóniny a 1 tlačidlo na sfúknutie akordeónu bez zvuku na druhej strane
  • v červenej farbe
  • vhodný pre deti od 3 do 8 rokov
  • zo zdravotne neškodných materiálov a farieb
  • rozvíja hudobný sluch, zmysel pre rytmus, jemnú motoriku, hmatovú citlivosť, fantáziu a predstavivosť, kreativitu
  • spĺňa najprísnejšie štandardy a predpisy pre maximálnu bezpečnosť detí
  • originálny francúzsky dizajn
Doprava 79

Technické parametre

VekOd 3 rokov
PôvodVyrobené vo Francúzsku
Rozmery17*10*18,5 cm
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.