Vyšívanie Filalapat Janod navliekačka od 4 rokov

Popis produktu

Detské vyšívanie Filalapat je krásna kreatívna súprava vhodná pre deti od 4 do 7 rokov. Sada je tvorená 6 kartičkami s obrázkami zvieratiek, do ktorých sa dajú navliekať farebné motúziky v 13 farbách a vzniknú tak úžasné diela. Sada na detské vyšívanie je pekná hračka pre všetky kreatívne deti, ktoré rady tvoria a vymýšľajú niečo nové. Tejto zaujímavej hračke neodolá žiadny malý umelec, keďže neide o vyšívanie pomocou ihiel, je zaručená bezpečnosť, ale aj zábava pre každé dieťa. Pomôžte svojim deťom rozvíjať ich talenty, kreativitu a predstavivosť. Detské vyšívanie je krásna nadčasová hračka pre každé dieťa, ktorá sa bude páčiť niekoľkým generáciám, vyrobená z kvalitných materiálov a zdravotne neškodných farieb.

Hračky a doplnky Janod majú dlhoročnú tradíciu, pričom sa pri výrobe využívajú moderné technológie a sú splnené požiadavky súčasných detí, ale aj rodičov. Všetky výrobky Janod majú istý edukačný význam, pretože ovplyvňujú optimálny vývoj dieťaťa. Set kartičiek a motúzikov na navliekanie pomáha rozvíjať detskú fantáziu, kreativitu a tiež jemnú motoriku, keďže deti narábajú s drobnými predmetmi. Vďaka jedinečnému dizajnu, kvalitným materiálom, praktickému baleniu a pestrým farbám tejto nádhernej hračke neodolá žiadne dieťa.

Výrobca Janod sa zaoberá produkciou kvalitných a originálnych drevených hračiek s francúzskym dizajnom, ktoré sú jednak hravé a jednak rozvíjajú inteligenciu detí. Hračky pre deti Janod spĺňajú všetky prísne štandardy a predpisy, preto si môžete byť istí, že deti sa hrajú a zabávajú v úplne bezpečnej atmosfére. Popri maximálnej bezpečnosti majú aj atraktívne prevedenie a deťom po celom svete prinášajú plno radosti a veselosti. Za kvalitou výrobcu Janod stoja medzinárodné ocenenia: PAL Awards, za hračky podporujúce rozvoj reči a zlatá priečka v Best Toy Award v Oppenheim Toy Portfolio Award, kde o víťazovi rozhodujú rodičia, pedagógovia a deti.

Vlastnosti          

  • sada na vyšívanie – navliekačka
  • s 13 farebnými motúzmi a 6 kartičkami
  • zo zdravotne bezpečných materiálov a farieb
  • vhodná pre deti od 4 do 7 rokov
  • ideálna na rozvoj jemnej detskej motoriky, fantázie a kreativity
  • v pestrých farbách, ktoré deti zaujmú
  • spĺňa najprísnejšie štandardy a predpisy pre maximálnu bezpečnosť detí
  • atraktívny francúzsky dizajn
Doprava 79

Technické parametre

VekOd 4 rokov
PôvodVyrobené vo Francúzsku
Rozmery18*13,5 cm
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.