Hudobné slúchadlá Violetta Zlatá edícia Smoby

Popis produktu

Smoby slúchadlá Violetta Zlatá edícia sú nádherné a veľmi moderné slúchadlá pre dievčatká od 3 rokov. Detské slúchadlá majú rozmery 13*7*17 cm a krásne bielo-ružové farebné prevedenie, s obrázkom populárneho seriálového dievčaťa Violetta. Slúchadlá pre dievčatá majú vrchnú časť vyrobenú z mäkkého materiálu, sadnú teda pohodlne na detskú hlavičku, sú veľmi pohodlné a mäkučké na dotyk. Náušníky sú ohybné a nastaviteľné, dajú sa prispôsobiť tak, aby netlačili. Dajú sa veľmi ľahko poskladať, takže ich možno zbaliť a zobrať si ich so sebou na dlhé cesty. Hudobná hračka pre dievčatká má štýlový a originálny dizajn, vďaka čomu vaša malá princezná vynikne na každej prechádzke či detskom ihrisku.

Detské hudobné doplnky sú veľmi dobrým prostriedkom, pomocou ktorého najmenšie deti môžu objavovať a rozvíjať svoje talenty a záľuby. Slúchadlá Violetta nesmú chýbať vo výbave žiadnej malej milovníčky hudby. Prostredníctvom počúvania hudby cez slúchadlá sa rozvíja hudobný sluch aj citlivosť na zvuky. Tiež máte zaručené, že vás hudba detí nebude vyrušovať v priebehu nejakých domácich prác alebo iných povinností, pretože ju budú počuť iba deti. Dievčenské slúchadlá možno pripojiť k rôznym prenosným aj neprenosným hudobným zariadeniam, napríklad mp3 prehrávač, počítač, televízor, mobilný telefón. Sú atraktívnym doplnkom pre každé dievča, ktoré miluje hudbu a chce ju mať vždy so sebou.

Smoby je renomovaný francúzsky výrobca plastových hračiek pre deti. Plast na hračkách Smoby je pevný, odolný, no zároveň jemný a hladký k detským rúčkam, zamatový na dotyk. Všetky detské hračky majú oblé hrany, aby vaše deti boli počas veselých hier v bezpečí a chránené pred zraneniami. Farby na plastových hračkách Smoby podnecujú a rozvíjajú detskú predstavivosť a fantáziu. Upútajú každé dieťatko, preto je to najlepší darček pre vašich najmenších. Proces výroby hračiek Smoby je prísne kontrolovaný, hračky spĺňajú aj tie najvyššie bezpečnostné kritériá. Smoby je zárukou francúzskej kvality, originálnych dizajnov a jedinečných produktov, ktoré vynikajú na európskom trhu.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 3 rokov
PôvodFrancúzsko
Rozmery13*7*17 cm
ZvukovéÁno
Balenie v kartóne A/NÁno
Hmotnosť0,25 kg
Farbaružová
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.