Puzzle Giant Žirafa Sophia Educa 32 dielov

Popis produktu

Giant puzzle pre deti s motívom Žirafa Sophia. Motív týchto puzzle pre deti je roztomilá žirafka Sophie, zobrazená jemnými pastelovými farbami. Puzzle pre deti po poskadaní slúžia ako centimeter - deti si na ňom môžu odmerať svoju výšku. Balenie puzzle obsahuje 32 dielikov. Detské puzzle po poskladaní tvoria jeden obrázok. Puzzle sú vyrobené z kvalitného materiálu. Spĺňajú bezpečnostné štandardy - sú bezpečné pre deti. Tieto detské puzzle sú polepené peknými, veselými obrázkami s motívom z obľúbenej rozprávky.

Jednotlivé dieliky puzzle pre deti sú väčších rozmerov a umožňujú ľahšiu manipuláciu. Súčasťou balenia je aj špeciálne lepidlo, ktorým sa dajú detské puzzle po poskladaní zafixovať a zavesiť napríklad na stenu. Giant puzzle pre deti sa dajú po poskladaní opäť rozložiť a uložiť späť do krabičky. Detská hra s týmito puzzle vhodne rozvíja fantáziu, predstavivosť a manuálnu zručnosť detí, pestujú si ňou zmysel pre detail a koncentráciu. Detské puzzle sú vhodné pre deti od 3 rokov. Veľkosť obrázku po poskladaní je 131*24 cm. Educa sa špecializuje najmä na výrobu puzzle a vzdelávacích hier.

V ponuke firmy Educa je množstvo krásnych puzzle pre deti aj starších, ktoré rozhodne nemôžu chýbať vo vašej kolekcii.  S puzzle Educa sa už viac nemusíte báť stratených dielikov. Až do 16 kusov dielikov vám na vyžiadanie cez formulár zašle výrobca Educa bezplatne pre každé puzzle s veľkosťou nad 16 dielikov. Nemusíte sa tak obávať že vaše puzzle bude nekompletné. Je to jedinečná služba španielskeho výrobcu Educa, ktorý sa špecializuje na puzzle a vzdelávacie hry pre deti a dospelých.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 3 rokov
PôvodŠpanielsko
Rozmery131*24 cm
Rozmery balenia35,6*26*5,5 cm
Dieliky puzzle32
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.