Puzzle Povolania Educa 25-20-16-12 dielov od 24 mes

Popis produktu

Motív týchto puzzle zahŕňa povolania ako lekárka, zverolekár, hasič a učiteľka. Deti sa naučia rozoznávať povolania. Balenie puzzle obsahuje štyri obrázky. Balenie obsahuje až 4 druhy puzzle - po 25, 20, 16 a 12 dielikov. Vzhľadom na rôzny počet dielikov rastú spolu s dieťatkom, zabavia sa s nimi dlhé roky. Puzzle sú vyrobené z kvalitného kartónu. Spĺňajú bezpečnostné štandardy - sú bezpečné pre deti. Tieto puzzle sú polepené peknými, veselými obrázkami s motívom z obľúbenej rozprávky.

Jednotlivé dieliky puzzle sú väčších rozmerov a umožňujú ľahšiu manipuláciu.  Puzzle pre deti sa dajú po poskladaní opäť rozložiť a uložiť späť do krabičky. Detská hra s týmito puzzle vhodne rozvíja fantáziu, predstavivosť a manuálnu zručnosť detí, pestujú si ňou zmysel pre detail a koncentráciu. Puzzle sú vhodné pre deti od 24 mesiacov. Veľkosť obrázku po poskladaní je 16*16 cm. Educa sa špecializuje najmä na výrobu puzzle a vzdelávacích hier.

V ponuke firmy Educa je množstvo krásnych puzzle, ktoré rozhodne nemôžu chýbať vo vašej kolekcii. S puzzle Educa sa už viac nemusíte báť stratených dielikov. Až do 16 kusov dielikov vám na vyžiadanie cez formulár zašle výrobca Educa bezplatne pre každé puzzle s veľkosťou nad 16 dielikov. Nemusíte sa tak obávať že vaše puzzle bude nekompletné. Je to jedinečná služba španielskeho výrobcu Educa, ktorý sa špecializuje na puzzle a vzdelávacie hry pre deti a dospelých.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 24 mesiacov
PôvodŠpanielsko
Rozmery16*16 cm
Rozmery balenia31,5*21,5*4,5 cm
Dieliky puzzle73
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.