Puzzle Levia hliadka Educa 100 dielov od 6 rokov

Popis produktu

Puzzle pre deti Educa s motívom obľúbenej Disney rozprávky Levia hliadka predstavujú skvelý darček pre všetky deti od 6 rokov. Motív týchto puzzle tvorí obrázok kamarátov z rozprávky Levia hliadka (Lion Guard). Jednotlivé dieliky puzzle sú väčších rozmerov a umožňujú ľahšiu manipuláciu. Puzzle sú vyrobené z kvalitného kartónu. Balenie puzzle obsahuje 100 dielikov, z ktorých si deti poskladajú jeden pestrofarebný obrázok. Puzzle obsahujú málo kúskov a zvládne ich poskladať aj úplný začiatočník v skladaní puzzle.

Detské puzzle po poskladaní potešia všetkých malých milovníkov rozprávky Levia hliadka. Puzzle spĺňajú bezpečnostné štandardy a vaše detičky si pri ich skladaní užijú kopec bezpečenej zábavy. Puzzle pre deti sa dajú po poskladaní opäť rozložiť a uložiť späť do krabičky. Detská hra s týmito puzzle vhodne rozvíja fantáziu, predstavivosť a manuálnu zručnosť detí, pestujú si ňou zmysel pre detail a koncentráciu. Puzzle sú vhodné pre deti od 6 rokov. Veľkosť obrázku po poskladaní je 40*28 cm. Educa sa špecializuje najmä na výrobu puzzle a vzdelávacích hier.

V ponuke firmy Educa je množstvo krásnych puzzle, ktoré rozhodne nemôžu chýbať vo vašej kolekcii. S puzzle Educa sa už viac nemusíte báť stratených dielikov. Až do 16 kusov dielikov vám na vyžiadanie cez formulár zašle výrobca Educa bezplatne pre každé puzzle s veľkosťou nad 16 dielikov. Nemusíte sa tak obávať že vaše puzzle bude nekompletné. Je to jedinečná služba španielskeho výrobcu Educa, ktorý sa špecializuje na puzzle a vzdelávacie hry pre deti a dospelých.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 6 rokov
PôvodŠpanielsko
Rozmery40*28 cm
Rozmery balenia32*22*5 cm
Balenie v kartóne A/NÁno
Dieliky puzzle100
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.