Puzzle Cirkus Janod v okrúhlom kufríku 54 dielov od 5 - 8 rokov

Popis produktu

Janod puzzle Cirkus v okrúhlom kufríku je nádherná skladačka v kufríku vhodná pre deti od 5 do 8 rokov. Detské puzzle je tvorené 54 dielikmi, poskladané má veľkosť 50*40 cm. Puzzle má motív cirkusu a pútavé žiarivé farby, ktoré sú lákavé pre každé dieťatko. Rozvíjajú logické myslenie, pozornosť a pamäť detí. Deti sa pomocou rozprávkového puzzle učia rozpoznávať farby, tvary, objekty, rozvíja sa motorika rúk, deti sa učia vnímať vzťah medzi časťami a celkom.

Detské puzzle s 54 dielikmi je veľmi zaujímavá nadčasová hračka, ktorá sa bude páčiť niekoľkým generáciám, vyrobená z kvalitných materiálov a zdravotne neškodných farieb. Prichádza v praktickom balení – v kufríku, takže puzzle nebude len tak rozhádzané po celej izbe, ale bezpečne uskladnené. Všetky hračky Janod majú edukačný charakter, pretože vo veľkej miere prispievajú k mentálnemu a fyzickému rozvoju dieťaťa. Manipuláciou s hračkami Janod  sa rozvíja jemná detská motorika, skúmaním povrchov sa posilňuje hmatová citlivosť, ďalej rozvíjajú logické myslenie a pamäť, deti spoznávajú a objavujú nové predmety.

Hračky a doplnky Janod majú dlhoročnú tradíciu, pričom sa pri výrobe využívajú moderné technológie a sú splnené požiadavky súčasných detí, ale aj rodičov. Detská hračka Janod sa vďaka svojmu jedinečnému dizajnu, kvalitným materiálom a farebnému prevedeniu stane obľúbeným spoločníkom detí počas dlhých letných alebo zimných večerov a zaručí, že sa nikdy nebudú nudiť a len tak strácať čas. Francúzska spoločnosť Janod je výrobca originálnych hračiek pre deti, ktoré sú inšpirované francúzskym dizajnom. Hračky Janod sú nielen veľmi zaujímavé a zábavné, ale prispievajú aj k rozvoju detskej inteligencie.

Hračky pre deti Janod spĺňajú všetky prísne štandardy a predpisy, preto si môžete byť istí, že deti sa hrajú a zabávajú v úplne bezpečnej atmosfére. Popri maximálnej bezpečnosti majú aj atraktívne prevedenie a deťom po celom svete prinášajú plno radosti a veselosti. Za kvalitou výrobcu Janod stoja medzinárodné ocenenia: PAL Awards, za hračky podporujúce rozvoj reči a zlatá priečka v Best Toy Award v Oppenheim Toy Portfolio Award, kde o víťazovi rozhodujú rodičia, pedagógovia a deti.

Vlastnosti          

  • detské puzzle 54 dielov
  • rozmery 50*40 cm
  • zo zdravotne bezpečných materiálov a farieb
  • vhodné pre deti od 5 do 8 rokov
  • ideálne na rozvoj jemnej motoriky, logického myslenia, poznávanie tvarov a farieb
  • v praktickom kufríku
  • spĺňa najprísnejšie štandardy a predpisy pre maximálnu bezpečnosť detí
  • jedinečný francúzsky dizajn
Doprava 79

Technické parametre

VekOd 5 rokov
PôvodVyrobené vo Francúzsku
Rozmery50*40 cm
Dieliky puzzle54
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.