Kreslenie na tabuľu Santoro Gorjuss Educa od 5 rokov

Popis produktu

Detské kreslenie na tabuľu Santoro Gorjuss je úžasná zábava pre všetky dievčatká od 5 rokov. Súčasťou tejto hračky sú detské omaľovánky, ktoré si deti pripnú na svietiacu tabuľu. A potom sa už len stačí pustiť do vyfarbovania. Veselá tabuľka má červený rám s rôznymi obrázkami, ktoré sú priložené k omaľovánkam aj ako nálepky. Súčasťou balenia tejto sady na kreslenie je až 32 listov s nevyfarbenými omaľovánkami, ktoré môžu dievčatká dotvoriť podľa svojich predstáv.

Detské omaľovánky s motívom Santoro Gorjuss znázorňujú romantické obrázky bábik, ktoré poznajú mnohé dievčatká. Bábiky Santoro Gorjuss si teraz môžu vaše deti vymaľovať na originálnej tabuli s podsvietením. Súčasťou tejto sady je jedna tabuľa, 32 obrázkov na vymaľovanie so vzormi a inštrukciami, 1 ceruzka a 1 strana plná nálepiek. Detské omaľovánky predstavujú pre deti kreatívnu činnosť, pri ktorej naplno rozvíjajú svoju predstavivosť a obrázky vyfarbujú podľa svojej fantázie. Pri manipulácii s farbičkami si zároveň precvičujú jemnú motoriku.

Španielsky výrobca Educa je kvalitný producent detských hračiek, ktoré nielen zabávajú, ale aj vzdelávajú a rozvíjajú. Špecializuje sa najmä na výrobu puzzle a vzdelávacích hier pre deti. Hračky Educa spĺňajú bezpečnostné štandardy Európskej únie, preto sú pre hry vašich detí bezpečné. V ponuke firmy Educa je množstvo krásnych náučných hier, omaľovánok a puzzle pre rôzne vekové kategórie, ktoré rozhodne nesmú chýbať vo vašej kolekcii.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 5 rokov
PôvodŠpanielsko
Rozmery balenia36*26*6 cm
Balenie v kartóne A/NÁno
NoteBattery: 3 x LR41
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.