Elektronické odrážadlo Disney Kiddieland princezné so svetlom a zvukom ružové od 12 mes

Popis produktu

Kiddieland elektronické odrážadlo Disney princezné je nádherná hračka vhodná pre dievčatá od 12 do 36 mesiacov, v peknom ružovom prevedení. Má motív princezien z klasických rozprávok Popoluška, Snehulienka, Šípková Ruženka. odrážadlo zahrá dievčatkám pekné rozprávkové melódie a k tomu im zatancujú pohyblivé postavičky princezien. Po stlačení tlačidiel sa objavia svetielka, po zapnutí dopravného prostriedku pomocou kľúča sa ozvú ozajstné zvuky motora. Súčasťou dievčenského odrážadla je magická palička pre ešte väčšiu zábavu pri prieskumoch okolia. Odrážadlo pre dievčatá je jednoducho hračka, ktorá nesmie chýbať vo výbave vašej malej princeznej, pretože jej zaručí hodiny plné zábavy a dobrodružstiev. Opierka v zadnej časti zaručí, že vaše dieťatko bude na odrážadle bezpečne sedieť. Pod sedadlom nájdete úložný priestor na odloženie rôznych drobností.

Detské odrážadlá nie sú len prostriedkom na zabavenie sa detí a na zahnanie nudy, aj keď je samozrejmosťou, že deti sa s nimi dokážu zabaviť veľmi dlhý čas. Pomocou odrážadla sa rozvíjajú pohybové zručnosti detí, posilňuje sa svalstvo na nohách aj rukách. Deti sa približujú svetu dospelých tým, že sa hrajú na šoférov dopravných prostriedkov. Okrem toho sa prostredníctvom veselých farieb a rozprávkových motívov podnecuje a rozvíja fantázia detí, pri skúmaní tlačidiel, svetielok, zvukov sa deti učia, ako veci fungujú, zaujímajú sa o vonkajší svet. Detské odrážadlo je ideálne ako predchodca pre prvý bicykel, vyžaduje si 3 AA batérie, ktoré sú súčasťou balenia. Batérie sú testovacie, preto je potrebné čo najskôr ich vymeniť. Volant odrážadla sa dá otáčať do strán o 30°.

Kiddieland je výrobca hračiek pre bábätká a batoľatá, ktorý na svetovom trhu funguje už od roku 1998, licenciu na výrobky Disney získali v roku 2002. Kiddieland je rozšírený na americkom kontinente a vo veľkej miere aj v Európe. Ponúka hračky s nádherným dizajnom, veselými farbami, so zvukovými a svetelnými efektmi, s rozprávkovými motívmi za rozumné ceny. Ich cieľom je ponúkať starostlivým rodičom, ktorí sú zaplavení obrovským množstvom rôznych detských produktov, také hračky, ktoré sú nielen zábavné, ale deti sa pri nich môžu aj učiť a rozvíjať. Zároveň Kiddieland nezabúda na najvyššie štandardy a bezpečnosť predávaných produktov.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 12 mesiacov
Rozmery balenia56*27*35 cm
Na batériuÁno
ElektronickéÁno
SvetloÁno
ZvukovéÁno
HudbaÁno
Balenie v kartóne A/NÁno
Hmotnosť2,80 kg
Notebaterie: 3xAA
Farbaružová
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.