Odrážadlo motorka Bike BIG červené od 18 mes

Popis produktu

Detské odrážadlo Bike od nemeckého výrobcu hračiek BIG je kvalitná pohybová pomôcka vo forme motorky. Detské odrážadlo je vyhotovené v krásnej červeno-striebornej kombinácii farieb, v prednej časti má dve veselé očká, ktoré umocňujú detský ráz vozidielka. Odrážadlo pre deti v peknom dizajne je vyrobené z kvalitného a odolného plastu, ktorý vám poslúži dlhý čas. Motorka pre deti prináša vášmu potomkovi nielen radosť a zábavu, ale zároveň mu pomáha pri rozvoji pohybových schopností. Motorka má len dve široké kolieska, takže dieťa na nej musí udržiavať rovnováhu. Detské odrážadlo - motorka Bike má vynikajúcu ergonómiu a nízke ťažisko pre maximálnu bezpečnosť vášho dieťatka. Volant odrážadla sa dá otáčať do strán o 30°.

Motorka pre detiširoké využitie. Vďaka kompaktnej veľkosti je praktická, ľahká a využiteľná v interiéri i exteriéri. Využite krásne počasie a doprajte svojmu dieťatku veselé chvíle strávené na detskom odrážadle v štýle motorky. Odrážadlo je vhodné pre deti od 18 mesiacov až do veku 3 rokov. Motorka disponuje stabilnými kolieskami a pohodlným ergonomicky tvarovaným sedadlom, na dosiahnutie čo najväčšieho pohodlia. Riadidlá majú obmedzovač pohybu, ktorý znižuje riziko prevrátenia. Rozmery odrážadla pre deti sú 67*31*46 cm. Sýte farby sú pred poškodením slnkom chránené UV stabilizátormi. Značka BIG poskytuje na výrobky záruku až 3 roky. 

Sedadlo na odrážadle BIG je ergonomicky tvarované a certifikované. Keďže dieťa sedí na sedadle široko rozkročené, podporuje to správny vývin bedrových kĺbov dieťaťa. Deťom sa sedí veľmi pohodlne a budú na ňom jazdiť aj dlhé hodiny. Nemecká značka BIG je výrobca špičkových hračiek, ktoré získavajú ocenenia na medzinárodnej úrovni. Odrážadlo je testované nemeckým kontrolným orgánom TÜV Rheinland a vyrobené v súlade s prísnymi bezpečnostnými normami GS. Logo značky BIG je byvol, ktorý prezentuje silu, odolnosť a robustnosť - presne to sú charakteristické prvky tejto značky. Značka BIG si zakladá na bezpečnosti svojich produktov, použité materiály sú nie len kvalitné ale aj zdravotne neškodné. Nezameniteľný dizajn, moderné výrobné postupy a hračky, ktoré spĺňajú požiadavky detí - to je značka BIG.

Vlastnosti

  • originálny dizajn odrážadla v podobe motorky
  • atraktívne farebné prevedenie
  • nízka hmotnosť
  • nadštandardná záruka 3 roky
  • je chránené pred poškodením slnkom, dlho vyzerá ako nové
  • prísne testovanie zaručuje vysokú kvalitu a bezpečnosť
  • nízke ťažisko pre maximálnu bezpečnosť
  • stabilné kolieska a ergonomicky tvarované sedadlo
  • 2 kolieska, vďaka čomu sa dieťa učí udržiavať rovnováhu
  • využitie v interiéri aj exteriéri
  • z kvalitných a odolných materiálov
  • vhodné od 18 do 36 mesiacov
Doprava 79

Technické parametre

VekOd 18 mesiacov
PôvodNemecko
Rozmery67*31*46 cm
Celková výška46 cm
Rozmery balenia64*30*46 cm
Výška sedacej plochy29 cm
UV filterÁno
Balenie v kartóne A/NÁno
Hmotnosť2,7 kg
Nosnosť25 kg
Farbačervená
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.