Odrážadlo Macko Pú Smoby Buggymobile s rúčkou od 10 mes

Popis produktu

Smoby detské odrážadlo Macko Pú Buggymobile s vodiacou rukoväčou je krásna hračka vhodná pre deti od 10 mesiacov. Spočiatku poslúži toto zeleno-fialové veselé odrážadlo namiesto kočíka pri prechádzkach vonku. Pohodlné sedenie najmenších detí zabezpečuje vysoká chrbtová opierkaochranná opierka po oboch stranách sedacej časti. Nôžky má dieťatko položené na podložke, ktorú neskôr viete vybrať a dieťatko sa bude v autíčku odrážať nôžkami. V tomto veku, keď dieťatko sa už dokáže v autíčku pohybovať samo, môžete zložiť vodiacu rukoväť. ako aj bočné opierky rúk.

Radosť malým jazdcom urobia nielen žiarivé farby a obrázky postavičiek z rozprávky Medveík Pú, ale aj klaksón, ktorý sa nachádza na volante. Jasné a výrazné farby, jedinečný dizajn a všestranné použitie zaručia, že sa s detským odrážadlom Smoby vaši najmenší nebudú nikdy nudiť. Pomocou odrážadla sa rozvíjajú pohybové zručnosti detí, posilňuje sa svalstvo na nohách aj rukách. Deti sa približujú svetu dospelých tým, že sa hrajú na šoférov dopravných prostriedkov. Malí jazdci sa určite veľmi potešia, keď ich obdarujete týmto krásnym odrážadlom.

Smoby je renomovaný francúzsky výrobca plastových hračiek pre deti. Plast je pevný, odolný no zároveň jemný a hladký k detským rúčkam. Obsahuje UV filter, ktorý chráni farby hračky pred vyblednutím a tak zostanú rovnako žiarivé počas dlhých rokov a hračka vyzerá dlho ako nová. Výrobky Smoby spĺňajú aj tie najprísnejšie kritériá, pri výrobe sa dbá na bezpečnosť najmenších detí, majú vysokú kvalitu Európskej únie. Farby rozvíjajú detskú predstavivosť a fantáziu, upútajú každé najmenšie dieťatko. Rozmery detského odrážadla sú 93*74*46 cm.

Vlastnosti

  • autíčko - odrážadlo v jednom
  • výrazné farby si zamiluje každé dieťatko
  • plastové kolieska pre tichú jazdu
  • od 10 mesiacov
  • vysoká chrbtová opierka a bočné opierky rúk pre bezpečnosť počas sedenia
  • pohodlné sedadlo
  • dieťa posilňuje svalstvo, učí sa chodiť a udržiavať rovnováhu
Doprava 79

Technické parametre

VekOd 10 mesiacov
PôvodFrancúzsko
Rozmery93*74*46 cm
Farbazelená
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.