Odrážadlo Baby Porsche BIG so zvukom strieborné od 18 mes

Popis produktu

Detské odrážadlo Porsche z dielne nemeckého výrobcu BIG bude milovať každý malý jazdec. Atraktívna strieborná farba so športovými pruhmi a číslom 19 je neodolateľná pre všetkých chlapcov od 18 mesiacov. Dizajn hračkárskeho Porsche navrhlo Porsche Design Studio, takže sa maximálne blíži reálnemu autu Porche. Detské auto má nosnosť 50 kg a je prispôsobené na jazdu v interiéri a exteriéri. Je vyrobené z kvalitných plastových materiálov. Konštrukcia odrážadla je maximálne prispôsobená potrebám najmenších detí. Volant sa dá ľahko uchopiť, sedadlo je veľmi pohodlné a ergonomicky tvarované.

Nízke ťažisko odrážadla zvyšuje stabilitu, aby nedošlo k prevráteniu ani pri rýchlejšej jazde. Jazdou na odrážadle sa posilňuje svalstvo na nohách, rozvíja sa aj jemná motorika detí. Jeho rozmery sú 71*34*41 cm. Pre zábavnejšie jazdenie má odrážadlo mechanickú trúbku. Kolesá na odrážadle sú extra tiché a dostatočne široké na jazdu v dome, ale aj vonku. Majú 5 lúčové elektróny v žiarivej žltej farbe. Staršie deti môžu na odrážadle jazdiť tak, že si kolená vyložia na sedadlo odrážadla. Auto tak rastie spolu s dieťaťom. Sedadlo na odrážadle BIG je ergonomicky tvarované a certifikované. Keďže dieťa sedí na sedadle široko rozkročené, podporuje to správny vývin bedrových kĺbov dieťaťa. Deťom sa sedí veľmi pohodlne a budú na ňom jazdiť aj dlhé hodiny.

Odrážadlo pre deti Porche 19 je testované nemeckým kontrolným orgánom TÜV Rheinland v súlade s prísnymi bezpečnostnými normami GSBIG je renomovaný nemecký výrobca, ktorý má celosvetovo vedúce postavenie vo výrobe vysoko kvalitných plastových hračiek pre deti. Jej symbolom je byvol, ktorého charakteristiky sú: sila, robustnosť a odolnosť a zároveň to sú charakteristiky pre všetky detské hračky BIG. BIG využíva pri výrobe zdraviu neškodné a kvalitné materiály. Na odrážadlo pre deti je poskytnutá nadštandardná záruka 3 roky. Plast obsahuje špeciálny UV filter, ktorý zabezpečí, že hračka je krásna a žiarivá ako v prvý deň po dlhý čas.

Vlastnosti

  • detské autíčko v podobe porsche
  • atraktívna strieborná farba
  • nosnosť 50 kg
  • vhodné od 18 mesiacov
  • extra tiché kolesá
  • funkčný klaksón
  • nadštandardná záruka 3 roky
  • dostatočne široké sedadlo pomáha správnemu vývinu bedrových kĺbov
  • pomáha s rozvojom pohybových zručností
  • kvalitný nemecký výrobok z odolných materiálov
Doprava 79

Technické parametre

VekOd 18 mesiacov
PôvodNemecko
Rozmery71*34*41 cm
Celková výška41 cm
Rozmery balenia72*29*35 cm
Celková dĺžka71 cm
ZvukovéÁno
UV filterÁno
Balenie v kartóne A/NÁno
Hmotnosť3,9 kg
Nosnosť50 kg
Farbastrieborná
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.