Ochranné návleky na topánky k odrážadlám BIG (veľkosť 21-28)

Popis produktu

Ochranné návleky BIG sú nevyhnutnou súčasťou hry pre všetkých malých jazdcov. Návleky pre deti sú odporúčané pri jazde na odrážadlách BIG. Chránia topánky detí pred zodratím. Výhodou detských návlekov je, že sa dajú prispôsobiť od veľkosti 21 do 28. Na topánočky sa navliekajú veľmi jednoducho, po nasunutí na topánku sa vzadu pripevnia posuvným remienkom. Materiály použité pri výrobe detských návlekov sú zdravotne neškodné a nezaťažujú životné prostredie. Žiarivá červená farba je chránená UV stabilizátormi, aby vydržali ako nové dlhé roky.

Každé dieťatko si užíva jazdu na odrážadle BIG v dome, v záhrade alebo na dvore. S chráničmi na topánky sa rodičia už nikdy nebudú báť o obuv ich nezbedných detí, pretože ju dokonale chránia. Sú pohodlné, preto deti pri jazdení nie sú obmedzované. Výrobca BIG poskytuje na svoje výrobky nadštandardnú záruku až 3 roky, preto táto hračka vašim deťom vydrží naozaj dlhý čas.

BIG je renomovaný nemecký výrobca, ktorý má celosvetovo vedúce postavenie vo výrobe vysoko kvalitných plastových hračiek pre deti. Jej symbolom je byvol, ktorého charakteristiky sú: sila, robustnosť a odolnosť a zároveň to sú charakteristiky pre všetky detské hračky BIG. BIG využíva pri výrobe zdraviu neškodné a kvalitné materiály. Nemecký výrobca je zárukou kvality, jedinečnosti a bezpečnosti, aby ste sa počas hry nikdy nemuseli báť o svoje najmenšie deti.

Doprava 79

Technické parametre

PôvodNemecko
Rozmery21-28 size
UV filterÁno
Balenie v kartóne A/NÁno
Hmotnosť0,2 kg
Farbačervená
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.