Záhradná sada Včielka Maja Smoby 6 doplnkov od 18 mes

Popis produktu

Smoby záhradná sada pre deti je vhodná pre všetky dievčatká a chlapcov, ktorí sa radi hrajú v záhradke či pieskovisku. Detský set do záhrady je v štýle známej nezbednej a veľmi šikovnej včielky Maje, ktorá je známa nielen deťom, ale aj dospelým. Sada do záhrady pre deti je vybavená 6 doplnkami, s ktorými bude pracovanie v záhradke pre vašich malých pomocníkov zábavné a pôjde im od ruky. Set do záhrady tvorí zelený košíček s červenou rúčkou na prenos. Na košíku je vyobrazená nezbedná včielka Maja spolu s jej najlepším kamarátom čmeliakom Vilkom na lúke plnej kvetov.

Výbavu pre deti tvorí aj zelená krhla na polievanie kvetov a záhradky a žlté hrabličky spolu s lopatkou na okopkávanie záhradky. Rozmery detského setu do záhradky sú 26*17*17.5 cm. Záhradný set je vhodný pre deti od 18 mesiacov. Motív rozprávkovej včielky Maje je vyobrazený aj na dvoch kvetináčoch. Červený kvetináč obsahuje obrázok malej vysmiatej včielky Maji a žltý kvetináč sa nesie v motíve jej kamaráta Vilka. Do kvetináča si deti môžu zasadiť semienka rastlín a postupne sledovať a učiť sa ako sa treba starať o rastlinky, až kým nevyrastú do úplnej krásy.

Vďaka detskému záhradnému setu s motívom včielky Maji môžete vaše deti naučiť, ako správne pestovať kvietky a iné rastlinky. Záhradný set Smoby pre deti je vyrobený z kvalitných a odolných plastových materiálov, ktoré sú príjemné a zamatové na dotyk. Firma Smoby je francúzska renomovaná spoločnosť s dlhoročnou tradíciou výroby kvalitných detských hračiek, ktoré dodržujú a spĺňajú najvyššie požiadavky kvality a bezpečnosti pre vaše ratolesti. Set možno využiť nielen do záhradky, ale aj do detského pieskoviska. 

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 18 mesiacov
PôvodFrancúzsko
Rozmery26*17*17.5cm
Hmotnosť0,31 kg
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.