Popis produktu

BIG Power veľké nákladné auto je krásna a kvalitná hračka pre deti. Detské nákladné autogumené kolesá, vďaka ktorým dieťa pri hre nepoškriabe podlahu. Pracovný stroj pre deti v krásnom žltom prevedení je vyrobený z kvalitného plastu v Nemecku. Veľké a robustné auto má vyklápaciu korbu, takže dieťa naň môže naložiť piesok či kamienky, prepraviť náklad a na mieste určenia jednoducho vyklopiť. Nákladné auto je skvelou hračkou pre deti od dvoch rokov, neobsahuje malé časti a je určené pre hru vnútri i vonku. Toto nákladné auto s pohyblivými časťami rozvíja detskú predstavivosť, motorické zručnosti a logické myslenie.

Dieťa sa dokáže hrou s nákladným autom zabaviť na dlhé hodiny.  Hračka nemá ostré hrany, takže dieťa si pri hre neublíži. Detský nákladiak je dlhý až 33 cm a korba má kapacitu 1 jeden liter, takže auto odvezie veľa stavebného materiálu pre malé projekty. Nemecký výrobca BIG myslel aj na praktickú stránku hračky a v prípade znečistenia ju môžete veľmi jednoducho umyť pod tečúcou vodou, aby sa dieťa mohlo ďalej hrať s čistou hračkou. Nákladné auto BIG je chránené ÚV stabilizátormi, takže hračka rokmi nestratí na kráse farieb ani keď sa bude používať vonku v pieskovisku. Výrobky BIG sú testované v nezávislých ústavoch a podčiarkujú kvalitu produktov. Značka BIG poskytuje na výrobky záruku až 3 roky.

Veľké nákladné auto BIG je testované nemeckým kontrolným orgánom TÜV Rheinland v súlade s prísnymi bezpečnostnými normami GS. Nemecká značka BIG je výrobca špičkových hračiek, ktoré získavajú ocenenia na medzinárodnej úrovni. Logo značky BIG je byvol, ktorý prezentuje silu, odolnosť a robustnosť - presne to sú charakteristické prvky tejto značky. Značka BIG si zakladá na bezpečnosti svojich produktov, použité materiály sú nie len kvalitné ale aj zdravotne neškodné. Nezameniteľný dizajn, moderné výrobné postupy a hračky, ktoré spĺňajú požiadavky detí - to je značka BIG.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 24 mesiacov
PôvodNemecko
Rozmery33*20*23 cm
Celková výška23 cm
Celková dĺžka33 cm
UV filterÁno
Balenie v kartóne A/NÁno
Hmotnosť0,9 kg
Farbažltá
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.