Loďky Waterplay BIG 2 ks výletné farebné s figúrkami

Popis produktu

BIG výletné loďky Waterplay s 2 figúrkami sú pekné hračky pre deti od 3 rokov. Súprava je vhodný doplnok pre všetky vodné hry z línie BIG Waterplay, ale poslúžia aj pre letnú hru v bazéne, na pláži či čľapkanie sa vo vani. Súprava dvoch farebných lodiek je úžasná hračka určená do vody, ktorá obsahuje skúter s gumičkovým motorčekom, takže po natiahnutí preskáče vodnými cestičkami podobne ako skutočný vodný skúter. Navyše, riadidlá skútra sa dajú prakticky sklopiť. Druhým čln je kanoe, ktoré môže pokojne brázdiť rieky vo vodných hrách. Výletné lode sú vyrobené z kvalitného plastového materiálu s UV filtrom. Súčasťou súpravy Waterplay sú dve figúrky, ktoré sa môžu voziť v rekreačných plavidlách.

Táto hračka je určená ako pre chlapcov tak aj pre dievčatá vo veku od troch rokov. Rozmery plavidiel sú dostatočne veľké 15 x 8 x 7 cm a 17 x 7 x 5 cm, takže sa nemusíte, že si dieťa náhodne ublíži malými časťami. Výletné plavidlá Waterplay BIG sú chránené UV stabilizátormi, takže hračky rokmi nestratia na kráse farieb, ani keď na ne bude piecť slnko. Výrobky BIG sú testované v nezávislých ústavoch a podčiarkujú kvalitu produktov. Značka BIG si je istá kvalitou svojich výrobkov, a preto poskytuje nadštandardnú záruku tri roky.

Vodná hračka Waterplay BIG je testovaná nemeckým kontrolným orgánom TÜV Rheinland v súlade s prísnymi bezpečnostnými normami GS. Nemecká značka BIG je výrobca špičkových hračiek, ktoré získavajú ocenenia na medzinárodnej úrovni. Logo značky BIG je byvol, ktorý prezentuje silu, odolnosť a robustnosť - presne to sú charakteristické prvky tejto značky. Značka BIG si zakladá na bezpečnosti svojich produktov, použité materiály sú nie len kvalitné a recyklovateľné ale aj zdravotne neškodné. Nezameniteľný dizajn, moderné výrobné postupy a hračky, ktoré spĺňajú požiadavky detí - to je značka BIG.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 3 rokov
PôvodNemecko
Rozmery15*8*7 cm, 17*7*5 cm
Rozmery balenia26*23*21
UV filterÁno
Balenie v kartóne A/NÁno
Farbačervená
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.