Kreslo plyšový zajačik Plume Sofa Kaloo 45 cm pre najmenších tyrkysovo-šedý

Popis produktu

Radi by ste dopriali svojmu malému bábätku pohodlné a príjemné detské kreslo s motívom zajačika? Detské kreslo plyšový zajačik Plume Sofa Kaloo je nádherné tyrkysovo-šedé plyšové zvieratko, vhodné pre všetky malé bábätká od narodenia. Detské kresielko je vysoké 45 cm a prednú časť má vytvarovanú ako kreslo, v ktorom sa tie najmenšie deti môžu učiť správne sedieť. Hlavička medvedíka poslúži ako šikovná opierka pre vašu ratolesť, aby malo väčšiu stabilitu. Plyšový zajačik pre najmenších je mäkká a príjemná hračka, ktorá vaše bábätko poteší. Na ušku zajačika je zrkadlo ktoré sa odráža od svetlo a tým priťahuje pozornosť dieťaťa. Časti plyšového kresla majú šušťavý materiál, ktorý zbystruje reakcie dieťaťa vonkajšie podnety.

Každé dieťa potrebuje pre svoj správny rozvoj plyšové hračky. Vďaka hre s plyšovým zajačikom v tvare kresielka sa u detí zlepšuje taktiež hmatová citlivosť, reaguje na všetky dotyky a spokojne skúma svoje okolie. Dieťa môže plyšovú hračku od Kaloo bez starostí nielen stískať, ale aj hrýzť, úplne bez obáv, keďze materiál nevypúšťa žiadne čiastočky plyšu ktoré by dieťaťu mohli ublížiť. Všetky detské hračky od Kaloo sú testované a spĺňajú tie najvyššie štandardy kvality

Francúzska spoločnosť Kaloo, ktorá sa už dlhé roky zaoberá výrobou mäkkučkých plyšových hračiek pre najmenších, patrí bez pochýb medzi špičkových výrobcov detských hračiek. V detských hračkách od Kaloo sa spája jedinečný dizajn, originálne spracovanie a najvyššia kvalita pre vaše bábätká. Proces výroby všetkých hračiek Kaloo je monitorovaný a preto plyšové hračky od Kaloo spĺňajú tie najprísnejšie normy kvality. Detská plyšová hračka od Kaloo sa dá taktiež pohodlne čistiť a prať pri 30°, bez použitia bielidiel a zmäkčovačov, aby sa zachovala pekná farba a kvalita hračky.

Vlastnosti

  • jemná a hebká hračka z plyšu
  • vhodná aj pre najmenšie bábätká
  • veľkosť 45 cm
  • spĺňa najvyššie normy kvality
  • možnosť prania pri 30°
  • atraktívny francúzsky dizajn a kvalita
Doprava 79

Technické parametre

VekOd 0 mesiacov
PôvodVyrobené vo Francúzsku
Rozmery45 cm
Celková výška45 cm
Farbaakvamarínová
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.