Kolieskové korčule Mimoni Roller Skate Mondo s chráničmi veľkosť 22-29

Popis produktu

Detské kolieskové korčule Mimoni sú krásne rozprávkové korčule so štyrmi kolieskami, vďaka čomu na nich deti ľahko udržia rovnováhu. Detské štvorkolieskové korčule sú vhodné pre najmenšie deti od 3 rokov. Na nôžkach dobre sedia a pohodlne sa nosia. Veľkosť kolieskových korčúľ pre deti Mimoni je do značnej miery univerzálna a dá sa jednoduchým spôsobom prispôsobiť na veľkosť 22-29. Detské korčule sú vyrobené z tých najkvalitnejších plastových materiálov, ktoré sa len tak ľahko nezničia. 

Rovnováha sa na kolieskach v dvoch radoch udrží oveľa jednoduchšie ako na klasických korčuliach, ktoré majú kolieska len v jednom rade. Kvôli pevnejším kolieskam tieto detské korčule odporúčame používať na povrchu bez väčších nerovností. Pre vyššiu bezpečnosť vašich pokladov sú v balení pri korčuliach aj chrániče na lakte a kolená, ktoré sú krásne rozprávkovo zladené. Chrániče Mimoni sú kvalitné, pevné, pohodlné a ľahko sa dajú nasadiť.

Chrániče odporúčame použiť pri každom korčuľovaní. Korčule aj chrániče dodávame v praktickom peknom obale na zips, do ktorého sa po korčuľovaní môžu odložiť. Talianska spoločnosť Mondo sa zaoberá výrobou kvalitných detských produktov a hračiek a je oficiálnym výrobcom mnohých licencovaných produktov známych rozprávok, seriálov či filmov. Výrobky od spoločnosti Mondo spĺňajú prísne európske kritériá kvality. Za výrobou širokej škály hračiek Mondo je starostlivý prístup k práci, inováciám a detským potrebám. Jazdou na korčuliach deti rozvíjajú svoje pohybové schopnosti, reflexy a bystrosť, pestujú si lásku k športu.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 3 rokov
PôvodVyrobené v Taliansku
Rozmerysize M = 22-29
Rozmery balenia29*12*25 cm
Balenie v kartóne A/NÁno
Farbamodrá
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.