Drevené kocky Mesto Kubix Janod na podložke 70 kociek rôznych tvarov od 3 rokov

Popis produktu

Drevené kocky na podložke Mesto Kubix Janod sú pekná drevená hračka vhodná pre deti od 3 do 6 rokov. Drevená stavebnica pozostáva až zo 70 rôznych kociek v odlišných tvaroch a farbách a obojstrannej podložky. Deti sa môžu hrať na vodičov autíčok, stavbárov alebo dopravných policajtov. Textilná podložka, na ktorej sú zobrazené cesty, rieky, parky, budovy, parkoviská, stromy a železnica pripomína naozajstné mesto.

Podložka na kocky má rozmery 75*75 cm a dá sa zložiť do tvaru kocky a deti si tak môžu kocky do nej uložiť a mať v izbičke poriadok a všetky hračky na tom správnom mieste. Vďaka uškám je možné stavebnicu kamkoľvek prenášať. Dieťa sa môže zahrať s drevenými autíčkami, stromčekmi, loďkou s nákladom, autobusom a kockami rôznych tvarov, z ktorých stavia budovy. Hra s kockami rozvíja detskú fantáziu a kreativitu.

Charakteristika

  • 70 kociek rôznych tvarov a farieb
  • vhodné pre deti od 3 do 6 rokov
  • praktická podložka má motív mesta
  • podložka slúži aj ako krabica na uloženie kociek

Francúzska značka Janod sa zaoberá vývojom prvotriednych hračiek pre deti, ktoré spĺňajú prísne európske štandardy a predpisy, čo zaručuje maximálnu bezpečnosť pre vaše dieťatko. Za kvalitou výrobcu Janod stoja mnohé medzinárodné ocenenia. Sú to hračky s francúzskym dizajnom, ktoré majú veselé farby a hebký povrch.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 3 rokov
PôvodVyrobené vo Francúzsku
Rozmery75*75 cm
Balenie v kartóne A/NÁno
Veľkosť kocky3*3*3 cm
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.