Detské hojdacie lehátko Eazy Relax Beaba Greige skladacie hnedé od 0 mes

Popis produktu

Detské hojdacie lehátko Eazy Relax z dielne prestížnej francúzskej značky Beaba poskytne bábätku komfort, aký si zaslúži. Kompaktné skladacie lehátko Beaba v hnedej farbe je nielen praktickým pomocníkom v starostlivosti o bábätko, ale zároveň je to moderný interiérový doplnok. Bábätko sa v lehátku cíti pohodlne a bezpečne, k čomu prispieva aj jemné hojdanie a možnosť nastaviť lehátko do troch polôh. Lehátko je možné používať už od narodenia až do momentu, kedy dieťatko nedosiahne váhu 15 kg.

Ležadlo s jemnou kolískou disponuje 5-bodovým bezpečnostným pásom, ktorý v neskoršom veku odopnete a z lehátka sa stane kreslo pre staršie deti. Nepopierateľnou výhodou tohto lehátka je fakt, že je plne skladacie, takže je ako stvorené aj na cestovanie. Zložené lehátko je ploché a na výšku meria iba 4,6 cm, takže v kufri auta nezaberie takmer žiadne miesto. Poťah revolučného lehátka Eazy Relax Beaba je vyrobený zo 100 % bavlny a bábätku zaručuje ničím nerušený komfort. Poťah je plne odnímateľný a môžete ho prať v práčke pri 40°C.

Prestížna francúzska značka Beaba už od roku 1989 prináša do domácností s malými deťmi inovatívne kuchynské pomôcky a produkty starostlivosti o malé deti. Dizajnéri značky Beaba si pri navrhovaní nových produktov dávajú záležať na tom, aby nové pomôcky spĺňali kritériá najvyššej kvality. Výrobky francúzskej značky Beaba si pochvaľujú rodičia po celom svete a produkty Beaba sú každoročne oceňované aj odbornými porotami.

Vlastnosti

  • hojdacie lehátko pre bábätká
  • vhodné už od narodenia
  • 5-bodový bezpečnostný pás
  • poťah zo 100 % bavlny
  • rozmery 47*64*66 cm
  • hmotnosť 3 kg
  • nosnosť 15 kg
  • inovatívny francúzsky výrobok
Doprava 79

Technické parametre

VekOd 0 mesiacov
PôvodVyrobené vo Francúzsku
Rozmery47*64*66 cm
Balenie v kartóne A/NÁno
Hmotnosť3 kg
Nosnosť15 kg
Farbahnedá
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.