Hniezdo do postieľky toTs Pure White smarTrike s vyšívanými kvetinkami 100 % bavlna biele od 0 mesiacov

Popis produktu

Detské hniezdo do postieľky Pure White toTs smarTrike je výborným spôsobom, akým môžete ochrániť svoje bábätko v detskej postieľke. Biele hniezdo pre deti je priedušné a ľahké a zároveň je výborným doplnkom, ktorý presvetlí každú detskú postieľku a interiér. Bábätko sa s ním bude cítiť príjemne a mamičky ocenia jemný kvetinkový vzor.

Detské hniezdo pre bábätká je vyrobené zo 100 % bavlny s jemným a príjemným povrchom a náplň tvorí 100 % polyester. Detské hniezdo sa dá veľmi jednoducho pripevniť na detskú postieľku po jej obvode pomocou šnúrok. Neposedné bábätko sa vďaka detskému hniezdu neudrie o tvrdé okraje postieľky a preto je takou nevyhnutnou súčasťou výbavy každého malého drobčeka. Rozmery detského hniezda pre bábätká sú 32*176 cm.

Výrobca smarTrike je špičkový producent detských trojkoliek a kolobežiek, ktoré sú známe svojou kvalitou a precíznym spracovaním po celom svete. Ďalší rad produktov firmy smarTrike sú aj doplnky pre starostlivosť pre bábätká a najmenšie deti pod označením toTs, ktorá ponúka najmodernejšie štýlové kolekcie kvalitných produktov, ktoré sú elegantné a dokonale vystihujú vkus rodičov a ich drobčekov.

Doprava 79

Technické parametre

Rozmery32*176 cm
Farbabiela
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.