Chodítko Cotoons Smoby s kockami, svetlom a melódiou modré od 12 mes

Popis produktu

Smoby chodítko pre najmenšie deti od 12 mesiacov Cotoons je krásna farebná pomôcka pre deti pri ich prvých krôčikoch so svetlom a zvukom. Vďaka širokému rozostúpeniu kolies je chodítko pre deti stabilné, bezpečné a pevne sedí počas pohybu. Deťom poskytuje dostatočnú oporu, počas ich prvých krokov. Rúčka chodítka je v ideálnej výške pre malé dieťa, aj keď sa neudrží rúčkami, vie sa pohodlne oprieť a nespadne. Detské chodítko má tlačidlo na predných kolesách, ktoré zabráni chodítku v pohybe. 

Chodítko Cotoons má oválny tvar, a preto je pre dieťa bezpečné. Oblé tvary dávajú celkovému dizajnu jedinečný ráz. Detské chodítko Cotoons je prevedené v krásnej kombinácii sýtej modrej farby s bielou a zeleným detailom na rúčke a kolesách. Hračka s množstvom rôznych funkcií hýri farebnosťou ako jarná záhrada plná kvetín. Príjemný zvuk po vhodení kocky do otvoru deti priťahuje a zabáva. Detské chodítko slúži deťom aj ako didaktická hračka. Svieti a hrá pekné melódie. Chodítko je vhodné pre malého chlapca.

V strede detskej pomôcky pre najmenších sú farebné motívy postavičiek Cotoons a otvory na kocky. Dieťa vkladá jednotlivé kocky do otvorov  podľa tvaru. Týmto spôsobom sa učí rozoznávať farby a tvary. Je to pre deti veľmi zábavný spôsob hry, ktorý ich baví dlhé hodiny. Produkty Smoby majú vysokú kvalitu, a sú držiteľom európskych certifikátov kvality. Má pevné plastové kolesá. Materiál chodítka je príjemný na dotyk. Smoby je renomovaná francúzska značka, ktorá sa zaoberá výrobou kvalitných hračiek zo zdravotne neškodných materiálov. Rozmery produktu sú 51*47*43 cm.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 12 mesiacov
PôvodFrancúzsko
Rozmery51*47*43 cm
Celková výška47 cm
Rozmery balenia45*18*57 cm
Na batériuÁno
ElektronickéÁno
SvetloÁno
ZvukovéÁno
Balenie v kartóne A/NÁno
Hmotnosť2,69 kg
NoteBattery: 2 x AG13/LR44 included
Farbamodrá
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.