Cestné kužele BIG 4 diely od 12 mes

Popis produktu

BIG detské cestné kužele v sete štyroch kusov sú prevedené v autentickej červeno-bielej kombinácii a poskytnú deťom veľa zábavy pri jazde na odrážadle. Cestné kužele BIG môže dieťa obchádzať a cibriť si tak motorické zručnosti. Pri hre môžu poslúžiť ako policajné uzávery, na obchádzanie prekážok alebo jazda okolo kužeľov môže byť súčasťou zloženia "vodičských skúšok" na odrážadlo. Veľké kužele s výškou 26 cm sú z pružného plastu, takže vydržia veľa zrážok bez poškodenia.

Krásne jasné farby detských cestných kužeľov sú chránené UV stabilizátormi, aby ich slnko časom nezničilo. Použité, zdravotné neškodné materiály sú recyklovateľné, takže nezaťažujú životné prostredie. Aplikované výrobné technológie garantujú vysokú stabilitu. Všetky hrany kužeľov sú oblé, čím sa minimalizuje riziko úrazu. Výrobky BIG sú testované v nezávislých ústavoch a podčiarkujú kvalitu produktov. Značka BIG poskytuje na výrobky záruku až 3 roky.

Nemecká značka BIG je výrobca špičkových hračiek, ktoré získavajú ocenenia na medzinárodnej úrovni. Logo značky BIG je byvol, ktorý prezentuje silu, odolnosť a robustnosť - presne to sú charakteristické prvky tejto značky. Značka BIG si zakladá na bezpečnosti svojich produktov, použité materiály sú nie len kvalitné ale aj zdravotne neškodné. Nezameniteľný dizajn, moderné výrobné postupy a hračky, ktoré spĺňajú požiadavky detí - to je značka BIG.

Odporúčame.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 12 mesiacov
PôvodNemecko
Rozmery18*18*26 cm
Celková výška26 cm
UV filterÁno
Balenie v kartóne A/NÁno
Hmotnosť0,2 kg
Farbačervená
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.