Žirafa Activity Kiddieland s loptičkami, so zvukom a svetlom od 12 mes

Popis produktu

Kiddieland žirafa s loptičkami Activity hrá rôzne pekné pesničky a tóny, ktoré deti od 18 mesiacov majú veľmi radi. Malé farebné loptičky sa  kotúľajú dolu po dráhe a pritom vrážajú do klávesníc a hviezdičky krásne svetielkujú. Loptičky nakoniec z nožičiek žirafy vypadnú a dieťa ich môže opäť vhodiť do bočných košov alebo nechá loptičku zhltnúť žirafe. Svetielkujúce tykadlá a pekné melódie potešia pri úspešnom zvládnutí úlohy. Je to veľmi kvalitná pevná detská hračka vhodná pre deti od 18 mesiacov.

S touto didaktickou a elektronickou hračkou sa vyhrajú aj ďalší súrodenci a kamaráti dlhé roky, a vždy funguje ako nová. Má  zvukové a mechanické funkcií, ktoré deti, keď objavujú svet, majú veľmi v obľube. Zbožňujú stláčať rôzne tlačidlá a figúrky, vytáčať páčky a krúžky doprava doľava hore dolu, krútiť, posúvať, otvárať a pritom sledovať reakciu na svoj pohyb - keď hračka raz zahúka, zahrá melódiu, zabliká, pohne sa iná časť hračky, rozsvietia sa svetielka, ukážu sa iné obrázky. 

Táto hračka určite poteší každé dieťa, aj viac detí a hrou sa zároveň rozvíja jemná motorika, logické rozmýšľanie, pamäť, pohybová zručnosť a súvislosti medzi zvukmi tvarmi a farbami. Funguje na batérie 2xAA, ktoré sú súčasťou detskej hračky. Hračka je vyrobená z kvalitného plastového materiálu, ktorý má oblé jemné hrany a preto je pre dieťa bezpečný a zároveň jemný na dotyk. Je to úžasná interaktívna hračka pre každé dieťa, s ktorou sa dokáže hrať dlhé hodiny. Má pekné farebné prevedenie žltej a fialovej farebnej kombinácie. Žirafa Activity s loptičkami je hračka so zvukom a svetlom s rozmermi 28*11*40 cm.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 12 mesiacov
Rozmery28*11*40 cm
Na batériuÁno
ElektronickéÁno
SvetloÁno
ZvukovéÁno
Balenie v kartóne A/NÁno
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.