Žehlička Tefal Avantis 120 Smoby elektronická béžová

Popis produktu

Smoby detská elektronická žehlička Tefal Avantis 120 je ideálnou hračkou pre detičky, ktoré sa snažia doma pomáhať pri domácich prácach. Vďaka elektronickej žehličke Tefal so zvukom a svetlom bude pre vaše deti žehlenie omnoho zábavnejšie a príjemnejšie. Je vhodná pre deti od 3 rokov, pre ktorých je žehlenie zábavou a potešením zároveň.  Rozmery elektronickej žehličky so zvukom a svetielkom sú 18*8*9 cm. Je vyrobená z odolného a kvalitného materiálu, ktorý je zamatový a príjemný na dotyk. Béžovo-krémová farebná kombinácia dodáva žehličke so zvukom moderný a hravý vzhľad, čo ocenia všetky malé gazdinky. 

Žehlička pre deti Tefal funguje na batérie 2xAA/LR6 a počas žehlenia vydáva zvuky a svieti. Keď je žehlička zapnutá a svieti červené svetielko, žehlička vydáva reálne zvuky ako jej verná kópia. Reproduktor na zvuk je umiestnený na spodnej strane žehličky. Detská žehlička vydáva dva rôzne zvuky, v závislosti od toho, či je povrch rovný alebo drsný. Je takmer na nerozoznanie od skutočnej žehličky, vďaka čomu budú mať vaši malí pomocníci zo žehlenia omnoho autentickejší a príjemnejší zážitok. Elektronická žehlička sa automaticky po niekoľkých sekundách vypne. Obsahuje aj gombík, ktorý symbolizuje naparovanie žehličky a nastavenie troch rôznych druhov teploty. Gombíky majú krásnu oranžovú farbu.

Francúzsky výrobca hračiek pre deti Smoby je renomovaná spoločnosť s dlhoročnou tradíciou výroby hračiek najvyššej kvality pre vaše malé ratolesti. Výrobok spĺňa všetky kvalitatívne a bezpečnostné európske normy. Detská elektronická žehlička Tefal Avantis 120 vyzerá ako skutočná žehlička Tefal. Má veľmi moderný a svieži dizajn.  Elektronická žehlička Tefal Avantis 120 so zvukom a svetielkom je vhodná pre všetky deti od 3 rokov, ktoré sa chcú zapojiť do domácich prác a pomáhať mamičke pri žehlení. Spoločným žehlením u detí už od malička vytvárate návyky na poriadok.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 3 rokov
PôvodFrancúzsko
Rozmery10*10*20 cm
Rozmery balenia10*10*20 cm
Na batériuÁno
ElektronickéÁno
ZvukovéÁno
Balenie v kartóne A/NÁno
Hmotnosť0,24 kg
Farbabéžová
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.