Vodná hra Waterplay Vikingovia Grónsko BIG skladacia s figúrkami modrá

Popis produktu

Úžasné dobrodružstvo zažijú vaše deti pri skladacej vodnej hre Waterplay Vikingovia na Grónsko značky BIG. Skladacia vodná dráha má patentované spoje, ktoré sa jednoducho uzamknú a neprepúšťajú vodu. Sústava vodnej dráhy predstavuje vikingskú dedinu, ktorú obmýva divoká rieka. Dve lode súperiacich kmeňov sa snažia dostať do Grónska, kde je ukrytý tajomný poklad. Vodná hra obsahuje manuálnu turbínu, ktorá poháňa vodu v systéme. Vodná hra Vikingovia bola vyrobená podľa licencie nemeckého rozprávkového seriálu Vicky Viking, ktorý rozpráva príbeh o malom vikingskom chlapcovi Vickym, synovi náčelníka Vikingov, ktorý má preukázať skutočnú vikingskú odvahu. Súčasťou súpravy Waterplay Vikingovia sú 2 vikingské lode a tri postavičky - Vicky, jeho otec Halvar a náčelník nepriateľského kmeňa Sven Hrozný.

Vodná hra Waterplay Vikingovia na Grónsko značky BIG obsahuje dokopy až 48 dielov. Hračka má žiarivú modrú farbu, ktorá evokuje detské hry vo vode. Skladacia vodná dráha je vhodná pre chlapcov aj dievčatá vo veku od troch rokov. Po rozložení má skutočne veľké rozmery 138 x 100 cm, takže sa sňou zahrá viac detí naraz, poskladaná však nezaberá veľa miesta. Detská vodná hra Vikingivia na Grónsko BIG je chránená ÚV stabilizátormi, takže hračka rokmi nestratí na kráse farieb, ani keď na ňu bude piecť slnko. Výrobky BIG sú testované v nezávislých ústavoch a podčiarkujú kvalitu produktov.

Značka BIG si je istá kvalitou svojich výrobkov, a preto poskytuje nadštandardnú záruku tri roky. Vodná hra Vikingovia na Grónsko BIG je testovaná nemeckým kontrolným orgánom TÜV Rheinland v súlade s prísnymi bezpečnostnými normami GS. Nemecká značka BIG je výrobca špičkových hračiek, ktoré získavajú ocenenia na medzinárodnej úrovni. Logo značky BIG je byvol, ktorý prezentuje silu, odolnosť a robustnosť - presne to sú charakteristické prvky tejto značky. Značka BIG si zakladá na bezpečnosti svojich produktov, použité materiály sú nie len kvalitné a recyklovateľné ale aj zdravotne neškodné. Nezameniteľný dizajn, moderné výrobné postupy a hračky, ktoré spĺňajú požiadavky detí - to je značka BIG.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 3 rokov
PôvodNemecko
Rozmery121*54*26 cm
Celková výška25,5 cm
Rozmery balenia55*35*55
Celková dĺžka121 cm
UV filterÁno
Balenie v kartóne A/NÁno
Hmotnosť3,2 kg
Farbamodrá
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.