Vodná hra Waterplay Hamburg BIG skladacia s lodičkami modrá

Popis produktu

Veľa mokrej zábavy zažijú vaše deti pri skladacej vodnej hre Hamburg značky BIG. Skladacia vodná dráha poskytne dieťaťu zábavu už pri samotnom skladaní, jednotlivé diely majú patentované spoje, ktoré zabránia priesaku vody. Sústava vodnej dráhy obsahuje manuálnu pumpu na vodu, ktorou sa vytvára vodný prúd, aby mohli loďky divoko brázdiť vodnými kanálmi. Vodná hra obsahuje dva typy lodí, každý dopravný prostriedok má vlastného kapitána. Pre usmernenie toku vody, a teda aj smeru plavidiel slúžia vodné brány, ktoré sú tiež súčasťou balenia a vďaka nim môžu lode kotviť aj vo vodnej priehrade.

Vodná hra Hamburg značky BIG obsahuje dokopy až 27 dielov. Hračka má žiarivú modrú farbu, ktorá evokuje detské hry vo vode. Doplnky akými sú vodné brány majú žltú farbu. Skladacia vodná dráha je vhodná pre chlapcov aj dievčatá vo veku od troch rokov. Rozmermi 88 x 90 x 20 cm ide o skutočne veľkú hračku, s ktorou sa zahrá niekoľko detí naraz. Detská vodná hra Hamburg BIG je chránená ÚV stabilizátormi, takže hračka rokmi nestratí na kráse farieb, ani keď na ňu bude piecť slnko. Výrobky BIG sú testované v nezávislých ústavoch a podčiarkujú kvalitu produktov.

Značka BIG si je istá kvalitou svojich výrobkov, a preto poskytuje nadštandardnú záruku tri roky. Vodná hra Hamburg BIG je testovaná nemeckým kontrolným orgánom TÜV Rheinland v súlade s prísnymi bezpečnostnými normami GS. Nemecká značka BIG je výrobca špičkových hračiek, ktoré získavajú ocenenia na medzinárodnej úrovni. Logo značky BIG je byvol, ktorý prezentuje silu, odolnosť a robustnosť - presne to sú charakteristické prvky tejto značky. Značka BIG si zakladá na bezpečnosti svojich produktov, použité materiály sú nie len kvalitné a recyklovateľné ale aj zdravotne neškodné. Nezameniteľný dizajn, moderné výrobné postupy a hračky, ktoré spĺňajú požiadavky detí - to je značka BIG.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 3 rokov
PôvodNemecko
Rozmery88*90*20 cm
Celková výška20 cm
Rozmery balenia56*52*55
Celková dĺžka88 cm
UV filterÁno
Balenie v kartóne A/NÁno
Hmotnosť2,4 kg
Farbamodrá
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.