Trojkolka Požiarnik Sam Be Move Smoby s vodiacou tyčou od 15 mes

Popis produktu

Rozprávková trojkolka Požiarnik Sam (Fireman Sam) je ako stvorená pre každého malého chlapčeka. Je vhodná od 15 mesiacov, ale rastie spolu s dieťaťom až do 36 mesiacov alebo do doby, kedy dieťatko presadne na svoj prvý bicykel. Je to jedinečná trojkolka s moderným dizajnom. Svojim farebným prevedením modrej, červenej a žltej sa hodí hlavne pre chlapcov. Trojkolka Smoby má ergonomicky tvarované sedadlo, na ktorom dieťatko sedí veľmi pohodlne. Sedadlo zároveň podporuje správne držanie chrbtice a zdravé sedenie, dá sa nastaviť do dvoch polôh. Rozprávka o požiarnikovi Samovi si získala už nejednu generáciu detí, ktoré poznávajú toto povolanie v rozprávkovom seriáli. 

Rodičia určite ocenia teleskopickú vodiacu rúčku, ktorou ovládajú trojkolku. Trojkolka má pevnú kovovú konštrukciu v kombinácii s plastovými materiálmi. Kolieska sú vyrobené z mäkčeného plastu s protišmykovou úpravou. Predné koleso je s voľnobehom. Deti si môžu svoje hračky odložiť do vyklápacej korby v zadnej časti trojkolky. Keď je dieťatko väčšie, rodičovská rúčka sa jednoducho odpojí a dieťa samostatne jazdí. Volant na trojkolke sa otáča do strán o 30°. Trojkolka má nosnosť 30 kg. Rozprávkový motív požiarnika Sama si zamiluje každý drobček. Volant trojkolky je vyzdobený práve obrázkom z rozprávky o požiarnikovi Samovi. Riadidlá na trojkolke sa dajú výškovo upraviť, podľa potreby dieťaťa. Podobne sa nastavuje aj poloha sedadla.

Smoby je francúzsky výrobca, ktorý vyrába detské hračky a spĺňa aj tie najprísnejšie európske kritériá. Plast na hračkách Smoby je zamatový na dotyk, jemný k detským rúčkam. Farby na hračkách Smoby podnecujú detskú predstavivosť. Jedinečný dizajn detskej trojkolky Požiarnik Sam v sebe odráža francúzsky cit pre krásu a precíznosť a je splneným snom každého drobca, ktorý túži samostatne jazdiť. Na trojkolke môžu deti spoznávať svet a krásy svojho najbližšieho okolia, pretekať sa s kamarátmi. Detská trojkolka Smoby rozvíja pohybové schopnosti dieťaťa, vplýva na rozvoj motoriky a nezabudnime ani na pohyb na čerstvom vzduchu a na krásny rozprávkový motív plný farieb a obrázkov. Je preto ideálnou pohybovou hračkou aj pre vašu ratolesť. Výška sedadla trojkolky od zeme je 31 cm, šírka od sedadla k volantu je 26 cm.

Vlastnosti

  • pevná kovová konštrukcia
  • ergonomicky tvarované sedadlo
  • výškovo nastaviteľná rodičovská rúčka, riadidlá a sedadlo
  • plastové kolieska z mäkčeného plastu s tichým chodom
  • zadná vyklápacia korba
  • od 15 mesiacov
  • vyrobená vo Francúzsku
  • predné koleso s voľnobehom
  • 30 stupňová výchylka predného kolesa do strán
Doprava 79

Technické parametre

VekOd 15 mesiacov
PôvodVyrobené vo Francúzsku
Rozmery68*52*52 cm
Celková výška52 cm
Rozmery balenia47*23*40 cm
Celková dĺžka68 cm
Výška rúčky95 cm
Výškovo nastaviteľnéÁno
Balenie v kartóne A/NÁno
Hmotnosť3,45 kg
Nosnosť30 kg
Farbačervená
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.