Magnetická tabuľa Triptik Magnetic Board Janod od 5 rokov

Popis produktu

Magnetická tabuľa Triptik Magnetic Board je krásna hračka vhodná pre deti od 5 do 12 rokov. Magnetická hračka je nádherné stredisko detskej zábavy a aktivity. Magnetická tabuľa obsahuje hodiny s pohyblivými ciferníkmi, magnetky s abecedou, číslami. Tabuľa je nielen magnetická, ale dá sa po nej aj písať. Ďalej v balení nájdete magnetky s rôznymi obrázkami, magnetický rámček na fotografie alebo kresby, tiež gumu na mazanie umeleckých diel. Tabuľa pre deti sa dá zavesiť na stenu, môže to byť nielen zábavná hračka, ale aj skvelý doplnok do detskej izby. Multifunkčná magnetická tabuľa je nadčasová hračka, ktorá sa bude páčiť niekoľkým generáciám, vyrobená z kvalitných materiálov a zdravotne neškodných farieb.

Hračky a doplnky Janod majú dlhoročnú tradíciu, pričom sa pri výrobe využívajú moderné technológie a sú splnené požiadavky súčasných detí, ale aj rodičov. Všetky výrobky Janod majú istý edukačný význam, pretože ovplyvňujú optimálny vývoj dieťaťa. Majú priaznivý vplyv na mentálny, ale aj fyzický rozvoj detí. Manipuláciou s hračkou sa rozvíja jemná detská motorika a hmatová citlivosť. Deti si rozvíjajú svoju fantáziu, predstavivosť a kreativitu, to všetko hravým spôsobom. Vďaka jedinečnému dizajnu, kvalitnému materiálu a nekonečným možnostiam pre zábavu tejto hračke neodolá žiadne dieťa a zabaví sa pri nej na veľmi dlhý čas.

Janod produkuje unikátne detské hračky a doplnky. Hračky Janod sú inšpirované francúzskym dizajnom a sú nielen zábavné, ale prispievajú aj k rozvoju detskej inteligencie. Hračky pre deti Janod spĺňajú všetky prísne štandardy a predpisy, preto si môžete byť istí, že deti sa hrajú a zabávajú v úplne bezpečnej atmosfére. Popri maximálnej bezpečnosti majú aj atraktívne prevedenie a deťom po celom svete prinášajú plno radosti a veselosti. Za kvalitou Janod stoja medzinárodné ocenenia: PAL Awards, za hračky podporujúce rozvoj reči a zlatá priečka v Best Toy Award v Oppenheim Toy Portfolio Award, kde o víťazovi rozhodujú rodičia, pedagógovia a deti.

Vlastnosti          

  • magnetická tabuľa na stenu
  • obsahuje hodiny s pohyblivými ciferníkmi, magnetky s abecedou, číslami a obrázkami, magnetický rámček, gumu
  • zo zdravotne bezpečných materiálov a farieb
  • vhodná pre deti od 5 do 12 rokov
  • ideálna na rozvoj jemnej detskej motoriky, fantázie a predstavivosti
  • deti si môžu zaznamenávať rôzne udalosti dňa pomocou magnetiek
  • v pestrých farbách, ktoré deti zaujmú
  • spĺňa najprísnejšie štandardy a predpisy pre maximálnu bezpečnosť detí
  • francúzsky dizajn
Doprava 79

Technické parametre

VekOd 5 rokov
PôvodVyrobené vo Francúzsku
Rozmery72*0,5*36 cm
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.