Školská tabuľa na hranie magnetická Smoby obojstranná, polohovateľná so skrinkou a 80 doplnkami modrá

Popis produktu

Smoby magnetická tabuľa je úžasná obojstranná tabuľa pre deti, ktorá sa dá výškovo nastaviť. Detská magnetická tabuľa je vyrobená z kvalitného, odolného plastu, ktorý je príjemný na dotyk, produkt má navyše rôzne certifikáty odolnosti a kvality. Z jednej strany sa dá na tabuľu písať fixkou a z druhej strany kriedou. Obe strany sa potom dajú zotrieť handričkou, alebo špongiou, čo vám ušetrí haldy papiera. Pod tabuľou je priestranná priehradka na uloženie pomôcok, ceruziek, kried a fixiek, ktorá je praktická aj preto, aby prach z kried nepadal na podlahu. Tabuľa pre deti rastie spolu s vašim dieťaťom. Nožičky podstavca sú výškovo nastaviteľné do 5 pozícií od 80 do 125 cm. 

Polička na uloženie ceruziek a pomôcok sa dá uzatvoriť a tak dieťa nestratí žiadnu z nich, čo je jednoduché a praktické na upratanie. Balenie detskej tabule je dodávané so setom magnetických písmeniek, čísel a matematických znakov, pera, ktoré sa dá zmazať, setom farebných kried a špongiou. Tabula pre deti je prevedená v peknej modrej farbe s červenými detailami, takže je vhodná pre chlapčeka a nádherne zapadne do detskej izby. Spolu obsahuje 80 kusov doplnkov, ktoré zaručujú deťom dlhé hodiny zábavy a kreatívneho kreslenia, písania alebo hier s magnetkami, s ktorých môžu vytvárať prvé slová.

Detská tabuľa je vhodná už pre deti od 3 rokov. Pri hre si deti cvičia fantáziu a kresliace schopnosti. Konštrukcia tabule pre deti je kovová a dá sa praktický poskladať na malý rozmer, čím je jednoducho skladná. Táto detská pomôcka na kreslenie pomáha rozvíjať umelecké vlohy, detskú fantáziu a šikovnosť pri kreslení. Vďaka množstvu doplnkov je táto hračka skvelým pomocníkom pre deti v predškolskom a rannom školskom veku. Smoby je francúzsky výrobca detských hračiek s dlhoročnou tradíciou. Výrobky Smoby sa vyznačujú precíznym spracovaním, vysokou kvalitou a spĺňajú prísne európske normy. Rozmery produktu sú 63*63*125 cm.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 3 rokov
PôvodFrancúzsko
Rozmery63*63*125 cm
Celková výška80 - 125 cm
Rozmery balenia60*11*72 cm
Výškovo nastaviteľnéÁno
MagnetickéÁno
Balenie v kartóne A/NÁno
Hmotnosť7,45 kg
Farbamodrá
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.