Plážový tenis set Toy Story Smoby s 2 raketami a loptičkou

Popis produktu

Smoby súprava na plážový tenis Toy Story od francúzskeho výrobcu pre dievčatá a chlapcov od 3 rokov je skvelá hračka na leto. V sete na plážový tenis sa nachádzajú dve červené rakety s motívom u detí obľúbeného filmu Toy Story - Príbeh hračiek a loptička. Rakety na plážový tenis sú vyrobené z pevného a ľahkého plastu a majú špeciálne navrhnutú protišmykovú rúčku, vďaka ktorej je možný pevný úchop bez toho, aby sa raketa vyšmykla. Loptička sa dobre odráža a vďaka jej farbe ju ľahko nájdete aj keď sa pri hre niekde odkotúľa. Set na plážový tenis urobí radosť všetkým deťom.

Plážový tenis je relatívne nový šport a ide o kombináciu tenisu, plážového volejbalu a bedmintonu. Môže sa hrať na ihrisku na plážový volejbal so sieťou, ale aj bez siete kdekoľvek v prírode. Oficiálne pravidlá hry priamo vychádzajú z tenisu - dvaja (alebo štyria) hráči hrajú oproti sebe, každý má vyhradený svoj priestor a cieľom je streliť loptičku na súperovu stranu hracej plochy tak, aby ju nestihol odraziť. Plážový tenis sa hrá na dva víťazné sety, bodovanie je ako v tenise. Neoficiálne pravidlá hry sú akékoľvek, aké vás budú baviť.

Francúzska spoločnosť Smoby má dlhoročnú tradíciu vo výrobe detských hračiek a dbá o vysokú kvalitu svojich produktov. Hlavnou myšlienkou výrobcu hračiek Smoby je, aby hračka rozvíjala motorické zručnosti dieťaťa, sociálnu inteligenciu a fyzickú zdatnosť. Smoby patrí medzi najuznávanejších svetových výrobcov hračiek nielen pre produkty v kategórii plážový tenis pre deti.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 3 rokov
PôvodFrancúzsko
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.