Stavebnica Máša a medveď idú na rybačku PlayBIG Bloxx BIG s 2 figúrkami 30 dielov od 1,5-5 rokov

Popis produktu

Detská stavebnica Máša a medveď idú na rybačku zo série PlayBIG Bloxx je nádherná hračka vhodná pre deti od 18 mesiacov. Motív rozprávky Máša a medveď, ktorá je v súčasnosti medzi malými deťmi obľúbená po celom svete, zaručí, že sa so stavebnicou BIG zahrá a zabaví každé dieťatko. V balení nájdete 2 figúrky rozprávkových hrdinov: Mášu a jej priateľa medveďa, ktorí sa vybrali na rybačku. Stavebnica pre deti od nemeckého výrobcu BIG dokopy obsahuje 30 dielikov rôznych tvarov, veľkostí i farieb. Kocky do seba všelijako zapadajú, preto je možností na stavanie a vymýšľanie rozprávkových dobrodružstiev veľmi veľa. Najlepšie na detskej stavebnici BIG je to, že je kompatibilná so stavebnicami Lego. Vaše najmenšie deti si teda môžu skombinovať svoje kocky Lego a BIG a postaviť ešte väčšie, ešte lepšie domčeky, ešte krajšie a zaujímavejšie hrady, zámky a iné stavebné diela.

Detské stavebnice Lego či BIG sú nielen veľmi zábavnou a veselou hračkou, ale majú obrovský význam pri vývine dieťaťa. Keď dieťatko plánuje, navrhuje, vymýšľa, stavia a búra všelijaké domčeky, hradby a bunkre, rozvíja pri tom svoju fantáziu, predstavivosť, kreatívne myslenie. Ďalej sa prostredníctvom detskej skladačky rozvíjajú aj pohybové zručnosti a jemná motorika, deti spoznávajú farby a tvary, učia sa o nových veciach. Keď uvažuje nad tým, ako do seba jednotlivé kocky zapadajú, rozvíja aj svoje logické myslenie. Rozprávaním príbehov o jeho obľúbených postavičkách z rozprávky Máša a medveď si deti rozširujú slovnú zásobu a zdokonaľujú svoje jazykové i komunikačné schopnosti. Zakúpte teda túto úžasnú pestrofarebnú rozprávkovú skladačku svojim najmenším, aby tvorili, vymýšľali, zabávali sa a rozvíjali svoju kreativitu na maximum.

BIG je renomovaný nemecký výrobca, ktorý má celosvetovo vedúce postavenie vo výrobe vysoko kvalitných plastových hračiek pre deti. Jej symbolom je byvol, ktorého charakteristiky sú: sila, robustnosť a odolnosť a zároveň to sú charakteristiky pre všetky detské hračky BIG. Rodičia tejto značke dôverujú a chvália ju hlavne kvôli preukázanej bezpečnosti, najvyspelejšej technike pri výrobe a používaniu neškodných a recyklovateľných materiálov. Na detskú hračku je poskytnutá záruka 3 roky a plast obsahuje špeciálny UV filter, ktorý zabezpečí, že hračka je krásna a žiarivá presne ako v prvý deň. Nemecký výrobca je zárukou kvality, jedinečnosti a bezpečnosti, aby ste sa počas hry nikdy nemuseli báť o svoje ratolesti.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 18 mesiacov
PôvodNemecko
Rozmery23*14*17 cm
Rozmery balenia58*37*49 cm
UV filterÁno
Balenie v kartóne A/NÁno
Hmotnosť0,3 kg
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.