Spoločenská hra Ludo Game Set Snakes&Ladder Janod vo francúzštine od 5 rokov

Popis produktu

Spoločenská hra Ludo Game Set Snakes&Ladder je pekná hra pre rodinu vhodná pre deti od 5 rokov. Spoločenská hra pre celú rodinu sa hodí na dlhé letné či zimné večery pre deti, ktoré neznášajú nudu. Balenie slúži ako úložný priestor a zároveň ako hracie dosky na hru v štýle Človeče, nehnevaj sa a na hru Hady a rebríky. Celá rodinná hra je vtipne ilustrovaná zvieratkami z celého sveta. Doprajte túto zábavnú hru svojim najmenším a zaručíte im tak nielen dni bez nudy, ale aj posilňovanie jemnej motoriky a vzájomnej súťaživosti. Je to krásna nadčasová hračka pre každé dieťa, ktorá sa bude páčiť niekoľkým generáciám, vyrobená z kvalitných materiálov a zdravotne neškodných farieb.

Hračky a doplnky Janod majú dlhoročnú tradíciu, pričom sa pri výrobe využívajú moderné technológie a sú splnené požiadavky súčasných detí, ale aj rodičov. Všetky výrobky Janod majú istý edukačný význam, pretože ovplyvňujú optimálny vývoj dieťaťa. Majú priaznivý vplyv na mentálny, ale aj fyzický rozvoj detí. Manipuláciou s hračkou sa rozvíja jemná detská motorika a hmatová citlivosť. Uvažovaním nad ďalšími krokmi v hre sa rozvíja aj ich logické myslenie a strategické plánovanie. Vďaka jedinečnému dizajnu, kvalitnému materiálu a nekonečným možnostiam pre zábavu tejto spoločenskej hre pre celú rodinu neodolá žiadne dieťa.

Výrobca Janod sa zaoberá produkciou kvalitných a originálnych hračiek s francúzskym dizajnom, ktoré sú jednak hravé a jednak rozvíjajú inteligenciu detí. Hračky pre deti Janod spĺňajú všetky prísne štandardy a predpisy, preto si môžete byť istí, že deti sa hrajú a zabávajú v úplne bezpečnej atmosfére. Popri maximálnej bezpečnosti majú aj atraktívne prevedenie a deťom po celom svete prinášajú plno radosti a veselosti. Za kvalitou výrobcu Janod stoja medzinárodné ocenenia: PAL Awards, za hračky podporujúce rozvoj reči a zlatá priečka v Best Toy Award v Oppenheim Toy Portfolio Award, kde o víťazovi rozhodujú rodičia, pedagógovia a deti.

Vlastnosti          

  • spoločenská hra pre celú rodinu
  • hra na štýl Človeče, nehnevaj sa a Hady a rebríky
  • zo zdravotne bezpečných materiálov a farieb
  • vhodná pre deti od 5 rokov
  • ideálna na rozvoj jemnej detskej motoriky, logického myslenia
  • v praktickom balení
  • v pestrých farbách, ktoré deti zaujmú
  • spĺňa najprísnejšie štandardy a predpisy pre maximálnu bezpečnosť detí
  • francúzsky dizajn
Doprava 79

Technické parametre

VekOd 5 rokov
PôvodVyrobené vo Francúzsku
Rozmery32*32*5 cm
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.