Spoločenská hra Crazy Miming Educa v angličtine od 6 rokov

Popis produktu

Detská spoločenská hra Crazy Miming od španielskeho výrobcu Educa je skvelá hra pre viacero detí od 6 rokov. Princípom tejto hry je zatočiť kolesom na hracej doske a získať kartičku, ktorú musia deti napodobniť. Hra Crazy Miming má tri úrovne, pričom na každej z nich dieťa napodobňuje mimiku na vyššej a vyššej úrovni. Na úrovni Mime Classic napodobňuje jednoduchým spôsobom. Druhá úroveň Mime Challenge pridáva deťom rôzne obmedzenia a na tretej úrovni Mime Crazy deti musia napodobniť čo najviac kartičiek.

Spoločenská hra pre deti Crazy Miming je úžasná hra pre 2-4 deti, pri ktorej zažijú kopec srandy. Hlavnou úlohou tejto hry je napodobňovať kreslené postavičky na kartičkách. Pri tejto hre sa deti veľa nasmejú, utužia svoje kamarátstva a zároveň sa aj niečo nové naučia. Hraním spoločenských hier Educa sa rozvíja detská predstavivosť, fantázia a najmä kreativita, keď musia detičky vymýšľať rôzne gestá a napodobňovať mimiku. Manipuláciou s kartičkami a hracou doskou si precvičujú aj jemnú motoriku.

Educa je španielsky výrobca detských hračiek, špecializujúca sa na puzzle, skladačky a vzdelávacie hry, ktoré rozvíjajú predstavivosť detí. Je to kvalitný výrobok, ktorý spĺňa prísne európske kritériá kvality. V ponuke firmy Educa je množstvo krásnych spoločenských hier, ktoré rozhodne nemôžu chýbať vo vašej kolekcii. Všetky hračky Educa spĺňajú bezpečnostné štandardy Európskej únie, takže sú pre deti celkom bezpečné.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 6 rokov
PôvodŠpanielsko
Rozmery balenia37*27*6 cm
Balenie v kartóne A/NÁno
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.