Šmykľavka Toboggan XL Smoby dĺžka 2,3 m

Popis produktu

Smoby Toboggan XL je veľká šmykľavka pre deti s 2,3 metra dlhou plochou šmyku, ktorá zaručuje intenzívny a neopakovateľný zážitok zo šmýkania. Deti milujú šmýkanie na šmykľavke a šmykľavka Toboggan XL od Smoby sa stane ozdobou vašej záhrady, ktorá sa premení na nekonečné centrum zábavy v lete na jar či na jeseň. V hornej časti detskej šmykľavky je možnosť zospodu napojiť hadicu s vodou, dieťa tam má nielen šmykľavku, ale hotový vlastný malý tobogan. Voda tečie zhora dolu, a dieťa má krásnu vodnú šmykľavku, po ktorej sa kĺže na trávu, alebo rovno do bazéna. Šmykľavka obsahuje unikátny anti UV filter, ktorý chráni pred slnečným žiarením a tak zabezpečuje že farby nevyblednú, a zostanú krásne žiarivé ako v prvý deň. Detská šmykľavka má nosnosť 50 kg.

Má dvojité steny, ktoré zaručujú pevnosť a stabilitu. Šmykľavka má zároveň všetky tvary oblé, jemné vypracované, a príjemné na dotyk. Dá sa ľahko poskladať a nezaberá veľa miesta. Vďaka jemným farbám perfektne sadne do vašej záhrady či na dvor. V dolnej časti, kam sa dieťa zošmykne, je spevnená a zospodu vystužená. Plasty sú príjemné a zamatové na dotyk. Vysoké a masívne úchyty zabezpečujú pocit istoty a bezpečnosti pre dieťa. Schody sú protišmykové a majú podperu, aby pevne stáli a nezabárali sa do piesku či mäkkej trávy. Je to jedna z najobľúbenejších detských šmykľaviek. Je vhodná pre deti od 3 rokov. Schodíky na šmykľavke majú protišmykovú úpravu, aby sa zabránilo možnému pošmyknutiu.

Lezenie po schodíkoch je bezpečné a príjemné aj bosou, mokrou nohou. Je to francúzsky model, v krásnych žiarivých farbách. Rozmery má 254*130*134 cm. Jedinečná farebnosť šmykľavky v zelenej a červenej farbe si získa priazeň každého dieťaťa na prvý pohľad. Pastelové farby podnecujú u detí predstavivosť a fantáziu. Smoby je francúzskym výrobcom detských hračiek, ktorý zaručuje kvalitu a odolnosť šmykľavky pre deti, ktorá je vyrobená podľa noriem a európskeho štandardu. Francúzska značka Smoby je zárukou kvality overená počas dlhých rokov svojej existencie. Každé dieťa miluje jazdu na šmykľavke, preto je to jedna z najobľúbenejších hračiek na záhradu. 

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 3 rokov
PôvodFrancúzsko
Rozmery230*254*134 cm
Celková výška134 cm
Nosnosť50 kg
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.