Šmykľavka Toboggan Funny Smoby vlnkovitá s vodou dĺžka 200 cm od 24 mes

Popis produktu

Detská šmykľavka Smoby Toboggan Funny patrí medzi najkvalitnejšie produkty spomedzi detských šmykľaviek na trhu. So svojou 2 metre dlhou plochou na šmýkanie zaručuje intenzívny a jedinečný zážitok z každého zošmyknutia a je kompromisom medzi veľkou a malou šmykľavkou pre deti. Jedinečnou vlastnosťou šmykľavky je anti UV filter, ktorý chráni povrch pred slnečným žiarením a preto zostane plast a jeho farby krásne žiarivé a nepoškodené počas dlhých rokov používania. Je veľmi bezpečná vďaka pevným a protišmykovým schodíkom a jazda je pohodlná vďaka príjemnému došmyku na konci šmykľavky. Výhodou šmykľavky je široký podklad pod schodíkmi, ktorý zabraňuje prebáraniu sa do trávy. Okrúhle a hladké úchyty v hornej časti schodov dávajú deťom pocit bezpečia pri hraní. Detská šmykľavka má nosnosť 50 kg.

Farba šmykľavky perfektne sadne do vašej záhady či na dvor. Šmykľavka pre deti Smoby Toboggan Funny je skvelou voľbou pre vaše ratolesti. Šmykľavka má ergonomickú tvarovanú plochu na šmýkanie, a možnosť napojenia na vodu, čo sa dá využiť hlavne v letných mesiacoch, kedy sa vaše deti môžu zošmyknúť rovno do bazéna.  Deti sa šmýkajú na vode rovno do bazénika. Bezpečnosť zaručuje pevná plastová konštrukcia z pevných a odolných plastových častí. Plast šmykľavky je príjemný a zamatový na dotyk. Šmykľavka má opierku na ruky, vďaka ktorej si deti neublížia. Vaše deti si šmýkanie na šmykľavke zamilujú v lete jari či jeseni. Šmykľavka má pekné farebné prevedenie v zelenej a červenej pastelovej farbe, čo u detí podporuje fantáziu a stimuluje predstavivosť. 

Schodíky na šmykľavke majú protišmykovú úpravu, aby sa zabránilo možnému pošmyknutiu. Lezenie po schodíkoch je bezpečné a príjemné aj bosou, mokrou nohou. Detská šmykľavka sa veľmi jednoduchým spôsobom dá poskladať a znova rozložiť, keď ju dieťa nepoužíva. Šmykľavka je 2 m dlhá, a jej rozmery sú 224*88*115 cm. Šírka plochy na kĺzanie je 39 cm. Výška držiakov je 30 cm. Je vhodná pre deti od 2 rokov. Šmykľavka francúzskeho výrobcu Smoby je držiteľom certifikátu odolnosti a kvality. Smoby je francúzskym výrobcom detských hračiek, ktorý zaručuje kvalitu a odolnosť šmykľavky pre deti, ktorá je vyrobená podľa noriem a európskeho štandardu. Francúzska značka Smoby je zárukou kvality overená počas dlhých rokov svojej existencie. Každé dieťa miluje jazdu na šmykľavke, preto je to jedna z najobľúbenejších hračiek na záhradu.

Vlastnosti

  • po napojení na vodu sa zmení na detský tobogán
  • dĺžka plochy na šmýkanie je 200 cm, šírka 39 cm
  • nosnosť 50 kg
  • vhodná od 2 rokov
  • anti UV filter chráni farby pred vyblednutím
  • žiarivé farby, ktoré podnecujú detskú fantáziu
  • zo zamatovo jemného a odolného plastu
  • vhodná do každej záhrad alebo na dvor
  • pevná a odolná konštrukcia
  • držiaky v hornej časti pre vyššiu bezpečnosť
  • protišmykové schodíky
  • podklad pod schodíkmi proti prebáraniu do zeme
  • kvalitný francúzsky výrobok
Doprava 79

Technické parametre

VekOd 24 mesiacov
PôvodFrancúzsko
Rozmery224*88*115 cm
Celková výška115 cm
Rozmery balenia196*30*45 cm
Celková dĺžka224 cm
Dĺžka šmýkacej plochy200 cm
UV filterÁno
Dvojité stenyÁno
Balenie v kartóne A/NÁno
Hmotnosť9,5 kg / 12,0 kg
Nosnosť50 kg
Farbazelená
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.