Šmykľavka Fun BIG dĺžka 152 cm stredná skladacia

Popis produktu

Detská šmykľavka Fun je prevedená v kombinácii červenej a modrej farby so žltými schodíkmi a má robustný tvar. Šmykľavka pre deti značky BIG je robustná a dostatočne široká, čo zaručuje veľmi príjemný pocit zo šmýkania. Šmykľavka Fun s plochou na šmýkanie dlhou 152 cm je skladacia a taktiež polohovateľná. Detská šmykľavka je vhodná pre všetky dievčatá i chlapcov od 3 až do 7 rokov. Je vyrobená z pevných a kvalitných plastových materiálov a jej nosnosť je 50 kg. Tento kvalitný nemecký výrobok je zárukou kvality a dlhoročnej spoľahlivosti. Plastový povrch šmykľavky je obohatený o anti UV filter, čo zaručuje že farby šmykľavky nevyblednú ani po dlhých rokoch. Značka BIG poskytuje na svoje produkty záruku až 3 roky.

Deti milujú šmýkanie na detskej šmykľavke. Hra s detskou šmykľavkou je populárna takmer v každom ročnom období. Schodíky šmykľavky sú protišmykové, sú dostatočne široké a šmykľavka má robustné bočné úchyty. Plastový materiál šmykľavky je jemný a zamatový na dotyk. Šmykľavka sa veľmi jednoducho ošetruje a čistí napríklad od piesku alebo špiny. Jej veľkou výhodou je jej skladnosť. Po zložení nezaberá veľa miesta a preto ju kedykoľvek môžete odložiť či uskladniť. S plochou šmyku 152 cm patrí táto detská šmykľavka k stredne veľkým. Jej celková hmotnosť je 11,6 kg a jej rozmery sú 164*73*116 cm.

Detská šmykľavka BIG je testovaná nemeckým kontrolným orgánom TÜV Rheinland v súlade s prísnymi bezpečnostnými normami GS. Nemecká značka BIG je výrobca špičkových hračiek, ktoré získavajú ocenenia na medzinárodnej úrovni. Logo značky BIG je byvol, ktorý prezentuje silu, odolnosť a robustnosť - presne to sú charakteristické prvky tejto značky. Značka BIG si zakladá na bezpečnosti svojich produktov, použité materiály sú nie len kvalitné ale aj zdravotne neškodné. Nezameniteľný dizajn, moderné výrobné postupy a hračky, ktoré spĺňajú požiadavky detí - to je značka BIG.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 3 rokov
PôvodNemecko
Rozmery164*73*116 cm
Celková výška116 cm
Rozmery balenia153*41*44 cm
Celková dĺžka164 cm
Dĺžka šmýkacej plochy152 cm
UV filterÁno
Balenie v kartóne A/NÁno
Hmotnosť11,6 kg
Nosnosť50 kg
Farbačervená
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.