Šmykľavka Nemo Smoby d'žka 90 cm s bazénikom a vlhčením od 24 mes

Popis produktu

Malá šmykľavka pre deti Smoby Nemo je krásna pevná a stabilná detská šmykľavka s malým detským bazénikom. Šmykľavka má 90 cm dlhú plochu šmyku. V strede šmykľavky je milý obrázok z rozprávky o rybke Nemo. Bazénik je modrej farby, s obrázkami hrdinov z rozprávky. Šmykľavka sa dá jednoducho poskladať a zobrať sebou aj do auta. Nevyžaduje veľké skladné priestory. Má krásne farebné prevedenie sýtej modrej a oranžovej farby, ktorá perfektne zapadne do vašej záhrady, či na dvor. Šmykľavka pre detianti UV filter, ktorý chráni plast pred slnečnými lúčmi, a tak zaručuje, že farby nevyblednú veľmi dlhý čas. Detská šmykľavka má nosnosť 20 kg.

Rozmery detskej šmykľavky sú 180*120*75 cm. Je vhodná pre deti od 2 rokov. V strede šmykľavky sú otvory, kde sa dá napojiť hadica s vodou, a tak sa bazénik razom premení na malý tobogan. Plast je príjemný a zamatový na dotyk. Počas teplých letných dní má dieťa malý tobogan, a zo šmykľavky sa rovno šmyknú do detského bazénika. Vďaka svojim skladným rozmerom sa pohodlne zmestí aj do detskej izby, a tak sa dieťa kĺže počas celého roka. Schodíky na šmykľavke majú protišmykovú úpravu, aby sa zabránilo možnému pošmyknutiu.

Lezenie po schodíkoch je bezpečné a príjemné aj bosou, mokrou nohou. Šmykľavka Smoby je francúzskym produktom vyrobená s francúzskym šarmom a precíznosťou. Je to krásna šmykľavka vhodná pre každé dieťa. Smoby je francúzskym výrobcom detských hračiek, ktorý zaručuje kvalitu a odolnosť šmykľavky pre deti, ktorá je vyrobená podľa noriem a európskeho štandardu. Francúzska značka Smoby je zárukou kvality overená počas dlhých rokov svojej existencie. Každé dieťa miluje jazdu na šmykľavke, preto je to jedna z najobľúbenejších hračiek na záhradu. 

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 24 mesiacov
PôvodFrancúzsko
Rozmery180*120*75 cm
Celková výška75 cm
Dĺžka šmýkacej plochy90 cm
Balenie v kartóne A/NÁno
Nosnosť20 kg
Farbamodrá
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.