Šmykľavka Autá 3 Smoby Toboggan XS s vodou a UV filtrom dĺžka 90 cm od 24 mes

Popis produktu

Detská šmykľavka Smoby s rozprávkovým motívom z obľúbenej rozprávky Autá 3 XS Toboggan je jeden z najkvalitnejších produktov medzi detskými šmykľavkami. Šmykľavka Smoby má 90 cm dlhú plochu na šmýkanie a je vhodná pre deti už od 2 rokov. Je veľmi bezpečná vďaka svojej ergonomickej tvarovanej ploche na šmýkanie zaručuje príjemný a pohodlný pocit z jazdy pre každé dieťa. Detská šmykľavka sa veľmi jednoduchým spôsobom dá poskladať a znova rozložiť, keď ju dieťa nepoužíva. Nezaberá veľa miesta a pre jej malý rozmer sa ľahko zmestí do detskej izby či do kufra auta, preto si ju môžete zobrať so sebou na chatu či k vode. Nosnosť šmykľavky je 20 kg.

Jedinečnou vlastnosťou detskej šmykľavky XS Toboggan Autá 3 je UV filter, ktorý chráni povrch plastu pre slnečným žiarením a zabezpečuje tak že farby zostanú krásne svieže ako v prvý deň počas dlhých rokov. Navyše detská šmykľavka je doplnená praktickým otvorom na vodu, kde sa dá napojiť hadica a dieťa sa šmýka na vode napríklad do svojho bazénika. Deti sa šmýkajú a majú svoj vlastný malý tobogán. Je to veľká zábava a deti milujú jazdu na šmykľavke. Šmykľavka pre deti pekne ozdobí každý dvor či záhradu. Vďaka svojej jedinečnej farebnej kombinácii červenej a žltej farby s obrázkom autíčka McQueen z rozprávky pôsobí pozitívne. U detí farby vyvolávajú rozprávkové predstavy, stimulujú ich predstavivosť a podnecujú fantáziu.

Schodíky na šmykľavke majú protišmykovú úpravu, aby sa zabránilo možnému pošmyknutiu. Lezenie po schodíkoch je bezpečné a príjemné aj bosou, mokrou nohou. Výška stupienkov šmykľavky je 75 cm. Jej šírka je 38 cm a dĺžka od rebríka k zošmyku po zem je 125 cm. Plastový povrch šmykľavky je na dotyk zamatový a jemný k detským rúčkam. Jej hrany sú oblé, a preto si deti nemôžu pri hre ublížiť. Smoby je francúzskym výrobcom detských hračiek, ktorý zaručuje kvalitu a odolnosť šmykľavky pre deti, ktorá je vyrobená podľa noriem a európskeho štandardu. Francúzska značka Smoby je zárukou kvality overená počas dlhých rokov svojej existencie. Každé dieťa miluje jazdu na šmykľavke, preto je to jedna z najobľúbenejších hračiek na záhradu.

Vlastnosti

  • jedinečný rozprávkový dizajn
  • s obrázkami z rozprávky Cars 3 (Autá 3)
  • krásne farebné prevedenie
  • po pripojení na vodu sa zmení na tobogán
  • dĺžka šmýkacej plochy 90 cm
  • nosnosť 20 kg
  • vhodná od 2 rokov
  • UV filter chráni farby pred vyblednutím
  • rozmermi vhodná aj do detskej izby
  • kvalitný francúzsky výrobok
Doprava 79

Technické parametre

VekOd 24 mesiacov
PôvodFrancúzsko
Rozmery125*50*75 cm
Celková výška75 cm
Rozmery balenia106*51*25 cm
Celková dĺžka125 cm
Dĺžka šmýkacej plochy90 cm
UV filterÁno
Dvojité stenyÁno
Balenie v kartóne A/NÁno
Hmotnosť3,6 kg
Nosnosť20 kg
Farbačervená
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.