Drevená školská tabuľa Splash Janod magnetická, obojstranná na zavesenie s 28 doplnkami

Popis produktu

Janod drevená obojstranná magnetická nástenná tabuľa Splash na kreslenie a písanie z dielne francúzskych dizajnérov je určená pre dievčatá a chlapcov od 3 rokov. Je to drevená tabuľa, ktorá je po okrajoch krásne ilustrovaná. Z jednej strany dieťa kreslí na tabuľu kriedami a z druhej strany píše a kreslí pomocou zmazateľnej fixky. Magnetickú tabuľu využije dieťa pri hre s magnetkami a neskôr pri spoznávaní písmen abecedy. Keď dieťa vyrastie, môže si tabuľu zavesiť na stenu a používať ju na pripomienky v izbe alebo v kuchyni. Balenie detskej tabule Splash obsahuje 26 magnetických písmen z dreva a doplnky ako zmazateľnú fixku a balenie kried, spolu 28 doplnkov. Rozmery tabule pre deti sú 42*1,3*30 cm. Detské kresby sa z oboch strán dajú jednoducho zotrieť priloženou špongiou. 

Tabuľa pre deti sa dá zavesiť na stenu alebo na inú vodorovnú plochu pomocou pevného lanka. Detská tabuľa na zavesenie je vyrobená z kvalitného dreva. Farebne zdobené okraje, dávajú tabuľke zaujímavý vzhľad. Je to veľmi praktická detská hračka, keď sa u dieťaťa už od útleho veku rozvíjajú kresliace schopnosti, manuálna zručnosť ovládať ceruzku a kriedu, počítať, písať alebo vytvárať obrazce z magnetiek. Drevená magnetická obojstranná nástenná tabuľa Splash, 26 magnetických písmen, fixka a kriedy, ktoré sa nachádzajú v balení, sú skvelým pomocníkom pri učení sa písmen abecedy a počtov. Táto detská pomôcka na kreslenie pomáha rozvíjať umelecké vlohy, detskú fantáziu a šikovnosť pri kreslení. Vďaka  jedinečnému francúzskemu dizajnu, kvalitným materiálom a množstvu doplnkov je táto hračka skvelým pomocníkom pre deti v predškolskom a rannom školskom veku. 

Janod je renomovaná francúzska spoločnosť, ktorá prináša deťom prvotriedne hračky z dreva s originálnym francúzskym dizajnom, ktoré sú jednak hravé a jednak rozvíjajú inteligenciu detí. Hračky pre deti Janod spĺňajú všetky prísne štandardy a predpisy, preto si môžete byť istí, že deti sa hrajú a zabávajú v úplne bezpečnej atmosfére. Popri maximálnej bezpečnosti majú aj atraktívne prevedenie a deťom po celom svete prinášajú plno radosti a veselosti. Za kvalitou značky Janod stoja medzinárodné ocenenia: PAL Awards a zlatá priečka v Best Toy Award v Oppenheim Toy Portfolio Award, kde o víťazovi rozhodujú rodičia, pedagógovia a deti.

Vlastnosti           

  • nástenná drevená tabuľa s doplnkami
  • 2 hracie plochy; biela na kreslenie fixkou, čierna magnetická strana na kreslenie kriedami
  • 26 drevených magnetických písmen, fixka, kriedy
  • drevo pochádza zo zodpovedne obrábaných lesov, ktoré nijakým spôsobom nenarúšajú rovnováhu v prírode (certifikát FSC)
  • na povrchu hračky sú použité zdravotne neškodné farby a laky
  • vhodná pre deti od 3 do 8 rokov
  • rozmery 54*6*127 cm
  • farebné prevedenie je v prírodných odtieňoch
  • rozvíja detskú motoriku, kreativitu a fantáziu
  • spĺňa najprísnejšie štandardy a predpisy
  • úžasný francúzsky dizajn
Doprava 79

Technické parametre

VekOd 3 rokov
PôvodVyrobené vo Francúzsku
Rozmery42*1,3*30 cm
Rozmery balenia42*1,3*30 cm
MagnetickéÁno
Balenie v kartóne A/NÁno
Hmotnosť0,77 kg
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.