Školská lavica Smoby s úložným priestorom a 7 doplnkami ružová

Popis produktu

Smoby školská lavica je krásna lavica na kreslenie vhodná pre dievčatá od 3 rokov. Detská školská lavica nežnú ružovú farbu pre všetky malé princezničky. Je vyrobená z kvalitného plastu, ktorý je zamatový na dotyk. Súčasťou lavice na kreslenie je 7 doplnkov, ku ktorým patria zmazateľné fixky a kriedy. Na dievčenskej lavici sa dá jednoduchým otočením zmeniť typ stola. Z jednej strany je to stôl na kriedy a z druhej strany je to stôl na fixky. Pod stolíkom na lavici je praktický úložný priestor na výtvarné pomôcky vašich malých umelcov. Na vrchu stola na kreslenie a maľovanie sú priehlbinky na kresliace pomôcky, aby dieťaťu nepadali na zem.

Pod doskou na písanie a kreslenie je opierka na nohy, aby dieťa sedelo čo najpohodlnejšie. So školskou lavicou sa môžu najmenšie deti hrať na školské vyučovanie a pripravovať sa tak na dni, kedy bude jedna ozajstná lavica v škole patriť im. Veľmi dobrým spôsobom sa tak rozvíja detská fantázia a kreativita. Vďaka opierke na nohy a pohodlnému sedadlu sa tiež dieťa učí ako zdravo a správne sedieť. Na školskej lavici si deti v predškolskom veku môžu kresliť alebo deti v mladšom školskom veku sa môžu učiť zo svojho šlabikára. Rozmery lavice pre malých školákov sú 55*58*54 cm.

Smoby je renomovaný francúzsky výrobca veľmi kvalitných plastových hračiek pre deti s realistickým dizajnom. Plast na hračkách Smoby je pevný a odolný, zároveň je veľmi jemný a hladký, je to plast zamatový na dotyk. Všetky detské hračky majú oblé hrany, aby vaše deti boli počas veselých hier v bezpečí a chránené pred zraneniami. Farby na plastových hračkách Smoby podnecujú a rozvíjajú detskú predstavivosť a fantáziu. Upútajú každé dieťa a je to skvelý darček pre deti, ktoré rady kreslia a vytvárajú rôzne umelecké diela. Proces výroby hračiek Smoby je prísne kontrolovaný, hračky spĺňajú aj tie najvyššie bezpečnostné kritériá. Smoby je zárukou francúzskej kvality, originálnych dizajnov a jedinečných produktov, ktoré vynikajú na európskom trhu.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 3 rokov
PôvodFrancúzsko
Rozmery55*58*54 cm
Výška pracovnej plochy55-58 cm
Balenie v kartóne A/NÁno
Hmotnosť4.68 kg
Farbaružová
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.