Preliezačka so šmykľavkou PalPlay

Popis produktu

PalPlay preliezačka pre deti so šmykľavkou, je unikátny doplnok pre všetky deti na záhradu či dvor. Preliezačka so šmykľavkou je vhodná pre deti od 3 rokov a pohodlne sa s ňou zahrá i viacero detí naraz. Detské centrum zábavy, preliezačka so šmykľavkou ponúka deťom veľa možností na cvičenie, lezenie, podliezanie šmýkanie a skákanie. Z každej strany je detská preliezačka inak prístupná. Z jednej strany vylezie dieťa pomocou malých otvorov v stene ako malý horolezec.

Druhou stranou detskej šmykľavky dieťa lezie ako po rebríku, ďalšou vlezie dnu ako do domčeka. Štvrtou stranou sa dieťa pohodlne zošmykne po šmykľavke až dole. Je to ideálna hračka pre deti od 3 rokov. Výrazne pomáha deťom rozvíjať fyzické schopnosti a koordináciu, rovnováhu a tvorivosť a rozvahu. Na hornej plošine je bezpečné vysoké zábradlie z oboch strán. Rozmery detskej preliezačky 180*85*100 cm.

Farebne je prevedená v kombinácii modrej, zelenej, a oranžovej farby, ktorá upúta každé dieťa na prvý pohľad. Jej konštrukcia je pevná a stabilná. Plastový materiál je príjemný na dotyk a deti sa s preliezačkou dokážu hrať dlhé hodiny. Konštrukcia preliezačky pre deti PalPlay je pevná, čo zaručuje deťom vysokú bezpečnosť pri hraní.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 3 rokov
Rozmery180x85x100 cm
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.