Pracovná dielňa Autá 3 Bricolo center Smoby so skákajucou rampou, skladacím autíčkom a 94 doplnkov

Popis produktu

Smoby detská pracovná dielňa Autá 3 Bricolo center je dokonalá hračka pre malého automechanika a pretekára v jednom. Celá dielnička vrátane autíčka a doplnkov je vyrobená z kvalitného plastu, ktorý je odolný a zároveň veľmi príjemný na dotyk. Tento stolík je novinkou a je veľmi obľúbený najmä u chlapcov. Stôl stojí na štyroch nožičkách, ktoré sú medzi sebou spevnené, takže stôl je pevný a stabilný. Stôl je prevedený v červenej, sivej a čiernej farebnej kombinácii. Pod pracovnou plochou sa nachádza polička, kde si môže malý kutil odložiť iné hračky alebo náradie. Súčasťou pracovného stolíka je skákajúca odrážacia rampa, ktorá dotiahne každé preteky do dokonalosti.

Na pracovnej ploche sa nachádza aj parkovacie miesto pre legendárne autíčko McQueen zo známej a obľúbenej Disney rozprávky Autá 3, ktorá je u detí veľmi populárna. Rovnako tak je súčasťou pracovnej plochy aj červený panel, kde si môže malý kutil ľubovoľne pripnúť rôzne pracovné doplnky. Po oboch stranách panelu si dieťa môže ukladať drobné súčiastky ako napríklad skrutky. Náhradné diely, ktoré potrebuje mať malý mechanik stále poruke, si môže uložiť zase do vyklápacieho priestoru, ktorý je v spodnej časti pracovného panela. Súčasťou pracovnej dielne sú skrutkovače, kombinačky, pílka či kladivko - nástroje, ktoré k svojej práci nevyhnutne potrebuje každý mechanik. Deti si tak bez problémov môžu poskladať svoje vlastné legendárne autíčko McQueen. Na pracovnej doske sa nachádza aj malý zverák, ktorým si môže pridržať autíčko pri jeho rozkladaní a následnom skladaní, ktoré je možné vďaka skrutkovačom.

Pracovná dielňa Autá 3 Bricolo center pre deti je nová, moderná a krásna hračka od francúzskeho výrobcu Smoby, ktorá spĺňa najprísnejšie európske štandardy. Vhodná je najmä pre chlapcov vo veku od 3 rokov. Stolík je kompaktný a v prípade potreby sa veľmi ľahko schová. Celá zmontovaná dielňa má rozmery 111*47*115 cm. S touto dielňou a autíčkom McQueen si dieťa užije veľa zábavy. Navyše hra podporuje vývin motorických schopností a čo-to naučí dieťa aj zo sveta áut a mechaniky. S detskou dielničkou, súčasťou ktorej je aj odrážacia rampa sa detičky nikdy nebudú nudiť.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 3 rokov
PôvodFrancúzsko
Rozmery111*47*115 cm
Celková výška115 cm
Rozmery balenia60*16*77 cm
Balenie v kartóne A/NÁno
Farbačervená
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.