Osuška pre najmenších Koala Bamboo toTs-smarTrike Black&White s kapucňou 100% jemný bambus a bavlna od 0 mesiacov

Popis produktu

Osuška pre bábätko Bamboo toTs je detská osuška s kapucňou vhodná pre malé bábätká aj novonarodeniatka. Osuška pre bábätko má kapucňu v podobe koaly. Osuška pre deti má rozmery 120*70 cm a je vyrobená zo 65 % bambusového hodvábu a 35 % bavlny. Osuška sa vďaka príjemným materiálom rýchlo stane obľúbeným spoločníkom vášho bábätka pri kúpaní.

Výrobca smarTrike sa rozhodol pre svoje produkty rady toTs zaviesť špeciálny, modifikovaný čierno-biely vzor, na ktorý aj najmenšie bábätká veľmi pozitívne reagujú. Dieťatko, vystavené tejto jednoduchej, dvojfarebnej kombinácii, sa bude cítiť veľmi pohodlne a spokojne. Vďaka rozličným čierno-bielym vzorom sa lepšie rozvíjajú jednotlivé zmysly a vnímanie bábätka. Produktová rada toTs Bamboo v sebe spája to najlepšie, čo môžu rodičia svojim maličkým zadovážiť. Jemnučká a odolná bambusová tkanina poskytne ten najlepší zážitok pre hebkú detskú pokožku. 

Osuška pre bábätko má nadčasovú bielo-čiernu farbu. Je to ideálny darček pre každé bábätko, či už pre chlapčeka alebo dievčatka. Detská osuška s kapucňou je veľmi príjemná na dotyk, vyrobená s ohľadom na potreby najmenších detí. Najnovším radom produktov výrobcu smarTrike sú doplnky na starostlivosť o bábätká toTs. ToTs poskytuje najmodernejšie kolekcie produktov, ktoré dokonale vystihujú vkus rodičov a ich drobcov. V doplnkoch toTs-smarTrike sa kombinuje kvalita a rozumné ceny.

Vlastnosti

  • kvalitná osuška pre bábätko s kapucňou
  • rozmery 120*70 cm
  • materiál 65 % bambusový mušelín a 35 % bavlna
  • bielo-čierna farba
  • na kapucni je vzor koaly
  • priedušný savý materiál
Doprava 79

Technické parametre

VekOd 0 mesiacov
Rozmery120*70 cm
Farbačiernobiela
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.