Narodeninová sada Circus Happy Janod so zvieratkami od 3 rokov

Popis produktu

Detská narodeninová sada Circus Happy Janod so zvieratkami prekvapí každého malého oslávenca vo veku od 3 do 8 rokov. Praktické balenie v podobe narodeninovej torty v sebe ukrýva 61 doplnkov, ktoré nesmú chýbať na žiadnej detskej narodeninovej oslave. Veselé zvieratká a pestré farby zdobia papierové taniere, poháre, čiapky pre hostí, pozvánky, balóniky či obrus. Chýbať nesmú ani farebné sviečky na tortu a veľký nápis “Happy Birthday”. Táto praktická sada so zvieratkami od francúzskej spoločnosti Janod uľahčí organizovanie oslavy všetkým rodičom a malým oslávencom vyčarí úsmev na tvári. Hračky pre deti Janod spĺňajú všetky prísne štandardy a predpisy, preto si môžete byť istí, že deti sa hrajú a zabávajú v úplne bezpečnej atmosfére.

Hračky a doplnky Janod majú dlhoročnú tradíciu, pričom sa pri výrobe využívajú moderné technológie a sú splnené požiadavky súčasných detí, ale aj rodičov. Vďaka jedinečnému dizajnu, kvalitnému materiálu a nekonečným možnostiam pre zábavu tejto hračke neodolá žiadne dieťa a zabaví sa pri nej na veľmi dlhý čas. Všetky hračky Janod sú vyrobené z kvalitných materiálov a zdravotne neškodných farieb a sú nadčasové.

Hračky Janod sú nielen zábavné ale prispievajú aj k rozvoju detskej inteligencie. Popri maximálnej bezpečnosti majú aj atraktívne prevedenie a deťom po celom svete prinášajú plno radosti a veselosti. Za kvalitou výrobcu Janod stoja medzinárodné ocenenia: PAL Awards, za hračky podporujúce rozvoj reči a zlatá priečka v Best Toy Award v Oppenheim Toy Portfolio Award, kde o víťazovi rozhodujú rodičia, pedagógovia a deti.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 3 rokov
PôvodVyrobené vo Francúzsku
Rozmery30*10*30 cm
Notemateriál: papier
Farbačervená
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.