Drevená školská lavica Pink&Pink Janod otvárateľná so stoličkou a 5 doplnkami od 3 rokov

Popis produktu

Drevená školská lavica so stoličkou Pink&Pink francúzskej značky Janod je krásna lavica na kreslenie vhodná pre dievčatá od 3 rokov. Detská školská lavica v 2 odtieňoch  ružovej farby  a farby svetlého dreva je nádherným darčekom pre všetky malé princezničky. Stolík na kreslenie je dodávaný s praktickou stoličkou v ružovo-hnedej farbe a spolu tvoria krásne hracie  a vzdelávacie centrum pre dievčatká. Pracovnú plochu stola tvorí vyklápacia tabuľa, ktorú malá umelkyňa využije pri kreslení a neskôr pri písaní. Rozmery lavice pre malých umelcov sú 60*41*59 a rozmery drevenej stoličky sú 30*25*27 cm.

Francúzski dizajnéri Janod mysleli aj na úložný priestor, ktorý sa nachádza pod pracovnou doskou a tiež na nádobky  na farbičky, fixky, perá alebo vodu pri maľovaní s vodovými farbami. Praktický úložný priestor umožňuje mať výtvarné potreby vždy pekne uložené a hneď k dispozícii. Súčasťou balenia lavice na kreslenie je papierová rolka, nádobky na kresliace potreby a špongia, ktorou malá umelkyňa jednoducho utrie tabuľu. Pod doskou na písanie a kreslenie je opierka na nohy, aby dieťa sedelo čo najpohodlnejšie. Lavica na kreslenie a stolička sú vyrobené z kvalitného dreva, ktoré je na dotyk hladké a príjemné.

So školskou lavicou sa môžu najmenšie deti hrať na školské vyučovanie a pripravovať sa tak na dni, kedy bude jedna ozajstná lavica v škole patriť im. Veľmi dobrým spôsobom sa tak rozvíja detská fantázia a kreativita. Vďaka opierke na nohy a pohodlnému sedadlu sa tiež dieťa učí ako zdravo a správne sedieť. Na školskej lavici si deti v predškolskom veku môžu kresliť alebo deti v mladšom školskom veku sa môžu učiť zo svojho šlabikára.  Na stoličke sa nachádza praktický otvor, ktorý umožňuje jednoduchú manipuláciu so stoličkou, napríklad pri jej prenášaní.

Lavica so stoličkou Pink&Pink v ružových odtieňoch a atraktívnom francúzskom dizajne je krásnym doplnkom dievčenskej detskej izby. Stolík s vyklápacou tabuľou a papierovou rolkou na kreslenie pomáha rozvíjať kreativitu detí. Kreslením či písaním si deti rozvíjajú jemnú motoriku. Janod drevená školská lavica so stoličkou Pink&Pink s 5 doplnkami podporuje fantáziu a kreativitu detí. Set na kreslenie je vyrobený z kvalitného dreva.  Je to veľmi praktická detská hračka, keď sa u dieťaťa už od útleho veku rozvíjajú kresliace schopnosti, manuálna zručnosť ovládať ceruzku a kriedu. Praktické prevedenie dreveného stolíka s tabuľou a stoličkou využijú pri svojich hrách deti v predškolskom a rannom školskom veku.

Janod je renomovaná francúzska spoločnosť, ktorá vyvíja prvotriedne drevené hračky pre deti, ktoré sú jednak zábavné a hravé a jednak rozvíjajú inteligenciu detí, majú veselé farby a hebký povrch. Hračky pre deti Janod spĺňajú tie najprísnejšie bezpečnostné predpisy, preto si môžete byť istí, že deti sa hrajú a zabávajú v úplne bezpečnej atmosfére. Okrem maximálnej bezpečnosti sú hračky Janod charakterizované aj atraktívnym prevedením a deťom po celom svete prinášajú veľa zábavy už dlhé roky. Drevo je na hračkách Janod ošetrené tak, aby sa neštiepilo a použité farby a laky na povrchovej úprave sú zdravotne neškodné a bezpečné.

Vlastnosti           

  • školská lavica so stoličkou Pink&Pink s 5 doplnkami z kvalitného dreva
  • úložný priestor a vyklápacia tabuľa, rolka s papierom
  • ružové odtiene kombinované so svetlým drevom
  • drevo pochádza zo zodpovedne obrábaných lesov, ktoré nijakým spôsobom nenarúšajú rovnováhu v prírode (certifikát FSC)
  • na povrchu hračky sú použité zdravotne neškodné farby a laky
  • vhodná pre deti od 3 do 5 rokov
  • rozmery lavice  60*41*59, stoličky 30*25*27 cm
  • rozvíja detskú motoriku, kreativitu a fantáziu
  • spĺňa najprísnejšie štandardy a predpisy
  • úžasný francúzsky dizajn
Doprava 79

Technické parametre

VekOd 3 rokov
PôvodVyrobené vo Francúzsku
Rozmery60*41*59, 30*25*27 cm
Rozmery balenia65*15*45 cm
Balenie v kartóne A/NÁno
Hmotnosť9,5 kg
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.